Ισοπαλία 1-1 παραχώρησε ο Παναθηναϊκός στο Βόλο στο ντεμπούτο του Μπόλονι και στις επιστροφές Μολό-Νίνη

22:45 24/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Το ντεμπούτο του Λάζλο Μπόλονι στο πάγκο του Παναθηναϊκού δεν συνοδεύτηκε με νίκη επί του Βόλου στο άδειο από κόσμο ΟΑΚΑ (λόγω κορονοϊού) για την 6η αγωνιστική της Super League. Ο Βόλος

έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) με το τέρμα του Μπαρτόλο στις καθυστερήσεις (90’+) που ισοφάρισε αυτό του Καρλίτος στο 56’. Το ματς σημαδεύτηκε από την επιστροφή του Μολό στην ενδεκάδα των «πράσινων» μετά από 11 μήνες αλλά και αυτή του Νίνη κόντρα στην πρώην του ομάδα μετά από 6,5 χρόνια!

Το γρήγορο γκολ έψαξε ο Παναθηναϊκός και στο 10’ έχασε τη πρώτη καλή στιγμή με τον Καρλίτος να πλασάρει ψηλά άουτ από το ύψος του πέναλτι. Στο 12’ ο Βόλος απάντησε στις ευκαιρίες με την κάθετη πάσα του Ουάρντα στον Φεράρι που βγήκε τετ α τετ αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο Διούδης. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Καρλίτος βρέθηκε τετ α τετ από πλάγια θέση το σουτ απέκρουσε ο Γκαραβέλης στη κλειστή γωνία.

Στο 52΄ οι πράσινοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Σάντσες στη περιοχή, ο Καρλίτος εκτέλεσε αλλά ο Γκαραβέλης απέκρουσε. Ωστόσο στο 56’ ο Καρλίτος… εκδικήθηκε καθώς από τη σέντρα του Μαουρίσιο ήταν αφύλαχτος και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0). Στα τελευταία λεπτά οι «πράσινοι» έπαιξαν συντηρητικά για να διαφυλάξουν τη νίκη αλλά ο Βόλος «χτύπησε» στις καθυστερήσεις με τον Μπαρτόλο που βρήκε δίχτυα στο 92’ για το τελικό 1-1.

Ο Μπόλονι χρησιμοποίησε ως αλλαγή τον Μολό που επανεμφανίστηκε στους «πράσινους» μετά από 11 μήνες, ενώ ο Νίνης έπαιξε κόντρα στην πρώην ομάδα του μετά από 6.5 χρόνια.

Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Κίτρινες: Φ. Σάντσες, Ζαγαρίτης, Κουρμπέλης – Μπαριέντος, Τέκιο, Κολόμπο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λ. Μπόλονι): Διούδης, Φ. Σάντσες, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Αϊτόρ (68’ Μολό), Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα, Καρλίτος (75’ Μπουζούκης).

ΒΟΛΟΣ (Αν. Λόπες): Γκαραβέλης, Φεράρι, Σ. Σάντσες, Κολόμπο, Τέκιο (73’ Νίνης), Μπαριέντος (77’ Μπαρτόλο), Ριένστρα, Ουάρντα, Γκουαροτσένα (90’+3’ Ντεντάκης), Μαρτίνες (90’+4’ Κιάκος), Δουβίκας.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα