Ηράκλεια Σερρών : Παραχωρείται το κτίριο του πρώην Ειρηνοδικείου για τη στέγαση του Α .Τ

12:48 13/12/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

«Ψηφίστηκε στη Βουλή η παραχώρηση, άνευ ανταλλάγματος, του κτηρίου του πρώην ειρηνοδικείου Ηράκλειας από το Υπουργείο Οικονομικών στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών του Αστυνομικού Τμήματος της Ηράκλειας» τονίζει σε γραπτή δήλωσή της η Βουλευτής Σερρών ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Σταμπουλή.

Η κ. Σταμπουλή αναφέρει ακόμη: «Ένα ακόμη αίτημα, τόσο της τοπικής κοινωνίας, όσο και της διοίκησης του Αστυνομικού

Τμήματος της Ηράκλειας παίρνει σάρκα και οστά με τη παραχώρηση του κτηρίου του πρώην ειρηνοδικείου, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η κυβέρνηση στέκεται δίπλα στους πολίτες, αφουγκράζεται την κοινωνία και είναι αρωγός στις δημόσιες υπηρεσίες και τα δίκαια αιτήματά τους, ώστε να επιτευχθεί η βέλτιστη λειτουργία τους.
Η μετεγκατάσταση του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας θα λύσει τα προβλήματα της κτηριακής υποδομής με αποτέλεσμα την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία του, που πρέπει να επισημανθεί ότι έχει ενισχυθεί με τρεις επιπλέον Αστυνομικούς σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.
Είναι και αυτός ένας παράγοντας χάρη στον οποίο – συνεχίζει η κ. Σταμπουλή – όπως καταδεικνύουν οι αμείλικτοι αριθμοί, παρά τις κραυγές, η εγκληματικότητα στην περιοχή ελέγχεται όλο και αποτελεσματικότερα, χωρίς να παραγνωρίζεται ότι η ουσιαστική και μόνιμη μείωση κάθε είδους παραβατικότητας συναρτάται πάντα με τις αιτίες που την προκαλούν «καταλήγει η Σερραία βουλευτής.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα