Ιωάννινα: Διακοπή κυκλοφορίας μεταξύ ανισόπεδων κόμβων Αυγού και Εγνατίας

08:52 24/11/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα μεταξύ ανισόπεδου κόμβου Αβγού και του αντίστοιχου της Εγνατίας επί της Ιόνιας οδού, ανακοινώνει για αύριο από 8 το πρωί έως 8 το βράδυ, η Νέα Οδός.
Ταυτόχρονα, όπως διευκρινίζεται, θα υπάρξει αποκλεισμός των κλάδων εισόδου του ανισόπεδου κόμβου Αβγού προς Ιωάννινα και του ανισόπεδου κόμβου Εγνατίας προς Αντίρριο. Στο διάστημα

διακοπής της κυκλοφορίας στα συγκεκριμένα σημεία, όσοι οδηγοί κινούνται επί της Ιόνιας Οδού με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται στον ανισόπεδο κόμβο Αβγού και θα συνεχίζουν το ταξίδι τους μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού. Όσοι οδηγοί κινούνται επί της Εγνατίας και επιθυμούν να εισέλθουν στην Ιόνια Οδό με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα εξέρχονται της Εγνατίας στον ανισόπεδο κόμβο Ιωαννίνων και κινούμενοι με κατεύθυνση προς Άρτα θα εισέρχονται στην Ιόνια Οδό μέσω ανισόπεδου κόμβο Αβγού.
Όσοι οδηγοί αναχωρούν από την πόλη των Ιωαννίνων και επιθυμούν να εισέλθουν στην Ιόνια οδό με κατεύθυνση το Αντίρριο, θα προσεγγίζουν τον κόμβο του Αβγού μέσω της Παλαιάς Εθνικής οδού, με κατεύθυνση προς Άρτα.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα