Ικανοποίηση από την επίσκεψη των Γερμανών

19:23 4/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη εισαγωγέων τροφίμων από τη Γερμανία και δημοσιογράφων, που ήρθαν στην Κρήτη, με πρωτοβουλία της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, που είχε στόχο την προώθηση των πιστοποιημένων αγροτικών προϊόντων του νησιού.

Οι Γερμανοί εισαγωγείς και δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν σε περιοχές των Χανίων και του Ηρακλείου, επισκέφθηκαν πιστοποιημένες επιχειρήσεις και τα μέλη της γνώρισαν τα εκλεκτά Κρητικά προϊόντα, τον τρόπο καλλιέργειας, παρασκευής και τυποποίησης τους.
Επίσης πραγματοποίησαν στο Ηράκλειο

προσωπικές επαγγελματικές συναντήσεις, με Κρητικούς επιχειρηματίες πιστοποιημένων επιχειρήσεων όπου και υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον.
Ο πρόεδρος της Αγροδιατροφικής, Τάσος Κουρουπάκης, χαρακτήρισε πολύ σημαντικές τις συναντήσεις που έγιναν στην προώθηση των πιστοποιημένων Κρητικών προϊόντων, τονίζοντας ότι υπήρξε και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον.
Τους εισαγωγείς, στις επαγγελματικές συναντήσεις, επισκέφτηκε και καλωσόρισε ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, που έδωσε συνεντεύξεις σε Γερμανικά ΜΜΕ. «Στόχος μας είναι να ενδυναμώσουμε την εικόνα των Κρητικών προϊόντων με έμφαση στα πιστοποιημένα τρόφιμα με ονομασία και προέλευση, αλλά και να περάσουμε το μήνυμα της αξίας της πιστοποίησης που έχει να κάνει με την ποιότητα, την ταυτότητα, την ανταγωνιστικότητα και προβολή προϊόντων και επιχειρήσεων», δήλωσε ο κ. Αρναουτάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα