Η τούρτα της μαμάς Επ 26 | Νυχτερινός Επισκέπτης

03:05 14/5/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Η ξαφνική και κρυφή είσοδος του άγνωστου φαντάρου, τα βαθιά χαράματα, στο σπίτι της οικογένειας από τον σχεδόν πανικόβλητο Πάρι σημαίνει συναγερμό, αφού άπαντες υποψιάζονται παράνομη σχέση του λοχαγού μας, άρα απιστία στον προσφιλή Παναγιώτη εκ Λουτρακίου.
Κάτι που δεν το επιτρέπει η ηθική του Τάσου και της Ευανθίας, οι οποίοι εν εξάλλω καταστάσει στήνουν στο εδώλιο τον μεσαίο τους γιο. Όμως, ως είθισται, σε αυτή τη φαμίλια και πάλι τα φαινόμενα απατούν, κάτι που θα το μάθουν όλοι οι αγουροξυπνημένοι κάτοικοι των

Πετραλώνων. Η αλήθεια είναι σκληρή, αναπάντεχη και εμπεριέχει θέμα ζωής και θανάτου!

Σενάριo: Αλέξανδρος Ρήγας, Δημήτρης Αποστόλου
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας
Σκηνογράφος: Ελένη-Μπελέ Καραγιάννη
Ενδυματολόγος: Ελένη Μπλέτσα
Δ/νση φωτογραφίας: Γιώργος Αποστολίδης
Οργάνωση παραγωγής: Ευάγγελος Μαυρογιάννης
Εκτέλεση παραγωγής: Στέλιος Αγγελόπουλος

Πρωταγωνιστούν: Κώστας Κόκλας (Τάσος, ο μπαμπάς), Καίτη Κωνσταντίνου (Ευανθία, η μαμά), Λυδία Φωτοπούλου (Μαριλού, η γιαγιά), Θάνος Λέκκας (Κυριάκος, ο μεγάλος γιος), Πάρις Θωμόπουλος (Πάρης, ο μεσαίος γιος), Μιχάλης Παπαδημητρίου (Θωμάς, ο μικρός γιος), Ιωάννα Πηλιχού (Βέτα, η νύφη), Αλέξανδρος Ρήγας (Ακύλας, ο θείος και κριτικός θεάτρου).

Η Χρύσα Ρώπα στον ρόλο της Αλεξάνδρας, μάνας του Τάσου και η Μαρία Γεωργιάδου στον ρόλο της Βάσως, μάνας της Βέτας. Επίσης, εμφανίζονται οι Υακίνθη Παπαδοπούλου (Μυρτώ), Χάρης Χιώτης (Ζώης), Δημήτρης Τσώκος (Γιάγκος), Τριαντάφυλλος Δελής (Ντέμι), Έφη Παπαθεοδώρου (Τασώ)



Το άρθρο Η τούρτα της μαμάς Επ 26 | Νυχτερινός Επισκέπτης εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επ 26 | Νυχτερινός Επισκέπτης,ep 26 | nychterinos episkeptis