Η Ρόδος στην έκθεση τουρισμού στη Σουηδία

11:50 20/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η 1η Μεσογειακή Έκθεση στη Σουηδία, MEDITERRANEAN PANORAMA, άνοιξε τις πύλες της το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο Stockholmsmässan.

Κυρίαρχο ρόλο έχει η Ελλάδα που καταλαμβάνει τον μεγαλύτερο χώρο με συμμετοχές από ξενοδοχεία, Δήμους, Περιφέρειες και θεματικά περίπτερα αποδεικνύοντας έτσι πόσο σημαντική είναι η αγορά αυτή για τον εισερχόμενο τουρισμό στη χώρα μας.

Η MEDITERRANEAN PANORAMA είναι η μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού στη Σουηδία αλλά και μία από τις μεγαλύτερες

και πιο δυναμικές στη Σκανδιναβική αγορά.

Στην έκθεση, από τη Ρόδο, συμμετέχουν με περίπτερα το group ESPERIA Hotels, το SHERATON, τα ATRIUM Hotels, τα KRESTEN hotels, τα H HOTELS, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λίνδου και ο Δήμος Ρόδου στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που φιλοξενεί τα νησιά.

Επί πλέον συμμετέχει σε ξεχωριστό περίπτερο ο Δήμος Κω και ξενοδοχεία του νησιού.

H MEDITERRANEAN PANORAMA πραγματοποιείται με τη σημαντική υποστήριξη και συμμετοχή όλων των μεγάλων Tour Operators που διαχειρίζονται το σημαντικότερο ποσοστό Σκανδιναβών τουριστών στην Μεσόγειο.

Με τα δικά τους περίπτερα οι TUI, APOLLO, VING, AIRTOURS, SOLRESOR, DETUR, GRANDTOURS και JAMBO TOURS – TEMA, οργανώνουν εκδηλώσεις και δρώμενα και συγκεντρώνουν πολύ κόσμο που κλείνει επί τόπου τις διακοπές του με τα πλεονεκτήματα και τις προσφορές της έκθεσης.

Η Mediterranean Panorama διοργανώνεται από τη North Events, στο Εκθεσιακό Κέντρο της Στοκχόλμης Stockholmsmässan, σε χώρο 8.000 τ.μ. και αποτελεί την μετεξέλιξη της Grekland Panorama, την έκθεση αποκλειστικά για την Ελλάδα, η οποία ανέτρεψε τα εκθεσιακά δεδομένα στη Σουηδία.

Keywords
Τυχαία Θέματα