Η Ρόδη Κράτσα για υποψηφιότητα, Κ. Μητσοτάκη, Σπ. Σπύρου

14:24 23/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ικανοποίησή της για τη στήριξη της ΝΔ στο πρόσωπό της ως υποψήφιας Περιφερειάρχου Ιονίων Νήσων, εξέφρασε η κυρία Ρόδη Κράτσα, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Κέρκυρας. Η κυρία Κράτσα ξεκαθάρισε ότι η υποψηφιότητα δεν ήταν δική της πρωτοβουλία αλλά πρόταση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έχει συγκεκριμένο όραμα ανάπτυξης για την περιφέρεια της χώρας και ειδικά για τα Ιόνια Νησιά.

Τέλος, αναφερόμενη στην υποψηφιότητα Σπύρου, δήλωσε ότι θα λάβει και το βάρος των συνεπειών της.

Ρόδη Κράτσα

Η κα Κράτσα μεταξύ άλλων δήλωσε «Είναι χαρά και τιμή η κάθοδός μου στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι και θέλουμε ένα στρατηγικό σχεδιασμό αλλά και μια ειδική φροντίδα για όλα τα νησιά μας. Δεν ήταν δική μου πρωτοβουλία αλλά πρόταση του προέδρου της ΝΔ ο οποίος έχει μελετήσει τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα των νησιών μας για τα οποία έχει ένα ιδιαίτερο όραμα ανάπτυξης. Είχε μελετήσει και τη δική μου διαδρομή και στάθηκε πέραν της ευρωπαϊκής πορείας μου, στη σύνδεσή μου με τα Ιόνια Νησιά. Υπήρξα Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου με ψήφους όχι μόνο από το Λαϊκό κόμμα αλλά και τη συναίνεση άλλων δυνάμεων. Γνωρίζω τις δυνατότητες που υπάρχουν για συνεργασία με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, υπηρεσίες και όργανα ώστε το μέλλον των νησιών και της Περιφέρειάς μας να μην είναι στάσιμο και γκρίζο. Στόχος μου θα είναι η προσέλκυση επενδυτών από το εξωτερικό που θα μπορέσουν να δώσουν το αναγκαίο στήριγμα για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας».

Ως προς την απόφαση του επικεφαλής της μειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο και πρώην Περιφερειάρχη Σπύρου Σπύρου να κατέλθει με αυτόνομο ψηφοδέλτιο, η κυρία Κράτσα δήλωσε: «Ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του και βάζει το αποτύπωμά του. Ο κ. Σπύρου είναι φίλος και συνάδελφος του άνδρα μου από τη Βουλή, τον αφήνω να φέρει ο ίδιος τις συνέπειες και το βάρος της συγκεκριμένης απόφασης».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κράτσα, Μητσοτάκη, Σπύρου,kratsa, mitsotaki, spyrou