Η Μέριλ Στριπ στον 2ο κύκλο του «Big Little Lies»

10:29 26/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Στον δεύτερο κύκλο της πολυβραβευμένης τηλεοπτικής σειράς «Big Little Lies» του αμερικάνικου τηλεοπτικού δικτύου HBO θα πρωταγωνιστήσει η Μέριλ Στριπ.

Η πολυβραβευμένη ηθοποιός (3 Όσκαρ) θα υποδυθεί τη Μέρι Λούιζ Ράιτ, μητέρα του Πέρι Ράιτ (Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ). Έχοντας ανησυχίες για την ευημερία των εγγονιών της μετά τον θάνατο του γιου της Πέρι, η Μέρι Λούιζ φτάνει στο Μοντερέι ψάχνοντας απαντήσεις.

Το «Big Little Lies» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά

στο HBO στις αρχές του 2017 και κέρδισε οκτώ βραβεία Primetime Emmy στην 69η ετήσια τελετή τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς, μεταξύ άλλων καλύτερης μίνι σειράς ή τηλεοπτικής ταινίας. Βραβεία ερμηνειών απέσπασαν η Νικόλ Κίντμαν, Λόρα Ντερν και Σκάρσγκαρντ.

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Μέριλ Στριπ για Όσκαρ Καλύτερου Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «The Post» του Στίβεν Σπίλμπεργκ (21η υποψηφιότητα στο προσωπικό της ρεκόρ) έγινε γνωστή και η συμμετοχή της ηθοποιού στον 2ο Κύκλο της σειράς «Big Little Lies 2».

Σύμφωνα με το Variety, η Στριπ θα αμείβεται με περίπου 800.000 δολάρια για κάθε επεισόδιο, υποδυόμενη τον ρόλο της δίπλα στις πρωταγωνίστριες Νικόλ Κίντμαν και Ρις Γουίδερσπουν.

Ο πρώτος κύκλος της σειράς βασίστηκε στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Λίαν Μορίαρτι. Ο δεύτερος κύκλος θα βασιστεί εν μέρει σε μια νέα ιστορία της Μορίαρτι. Να σημειωθεί ότι, Γουίδερσπουν και Κίντμαν, εκτός από πρωταγωνίστριες θα είναι και εκτελεστικές παραγωγοί της σειράς.

Ο Ντέιβιντ Ε. Κέλεϊ σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός στην πρώτη σεζόν θα επιστέψει στα ίδια καθήκοντα. Τα 7 επεισόδια του δεύτερου κύκλου θα σκηνοθετήσει η Άντρια Άρνολντ.

Ο Ζαν Μαρκ Βαλέ, ο οποίος σκηνοθέτησε όλον τον πρώτο κύκλο του «Big Little Lies», θα είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Κέλεϊ, και Περ Σάαρι μέσω της Blossom Films, τη Γουίδερσπουν μέσω της Hello Sunshine, τους Μπρούνα Παπαντρέα, Νέιθαν Ρος Γκρεγκ Φίνμπεργκ και την Άρνολντ.

Το βιβλίο της Λίαν Μοριάρτι «Big Little Lies», με τον ελληνικό τίτλο «Μυστικά και Ψέματα» κυκλοφορεί στη χώρα μας από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Η συγγραφέας από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας έχει γράψει έξι μυθιστορήματα που έχουν πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ variety

Φωτογραφία: Joel C Ryan/Invision/AP, αρχείο

Keywords
Τυχαία Θέματα