Η μαέστρος Έμμα Μελιγκοπούλου στις αυριανές ΧορωδιοΓραφίες

10:48 2/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με την Μαέστρο Μαρία Έμμα Μελιγκοπούλου μιλά στις αυριανές “ΧορωδιοΓραφίες” στις 9μ.μ., ο Γιώργος Διαμαντόπουλος για τα αποτελέσματα του πρόσφατου 2ου Χορωδιακού Διαγωνισμού της Καλαμάτας. Η εκπομπή είναι μια παραγωγή της ΕΡΤ ΒΟΛΟΥ για το Τρίτο Πρόγραμμα, την οποία επιμελείται και παρουσιάζει ο Γιώργος Διαμαντόπουλος. Την ηχογράφηση έχει κάνει ο Μάνος Σωτηρόπουλος.

Στην εκπομπή θα μεταδοθούν ακόμη δύο χορωδιακά αποσπάσματα από όπερες του Giussepe Verdi. Επίσης το τραγούδι “Amor de mi Alma” του Z. Randall

Stroope με την Εθνική Χορωδία του Πανεπιστημίου της Ταϊβάν και το motet “O Jesu,Meine Freude”, BWV 227 του Johann Sebastian Bach με το φωνητικό σύνολο του Βερολίνου.
Είναι για πέντε φωνές δύο Soprani, Alti,Τenori και Bassi.Ακούγονται επίσης χορωδίες από την Σουηδία, και την Μαλαισία.

Η εκπομπή μεταδίδεται την πρώτη και τρίτη Παρασκευή κάθε μήνα, στις 9 με 10 το βράδυ, από το Τρίτο Πρόγραμμα της Ε.ΡΑ, στους 90.9 και 95,6 για την Αττική, στους 96,8 για την Κεντρική Ελλάδα και στις κατά τόπους συχνότητες της χώρας στα FM, αλλά και διαδικτυακά: />Για επικοινωνία , μπορείτε να αποστείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή μέσω της σελίδας στο facebook Χορωδιογραφίες (με ελληνικούς χαρακτήρες).

Keywords
Τυχαία Θέματα