Η φωνή του Τζορτζ Μάικλ επιστρέφει με μια νέα κυκλοφορία του «Fantasy»

15:19 8/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Οκτώ μήνες μετά τον θάνατο του δημοφιλούς ερμηνευτή της Ποπ, Τζορτζ Μάικλ, ένα «νέο» δικό του τραγούδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας από την επόμενη Τετάρτη.

Ο τραγουδιστής πέθανε, σε ηλικία 53 χρόνων, ανήμερα τα περασμένα Χριστούγεννα, λόγω μυοκαρδιοπάθειας σε συνδυασμό με μυοκαρδίτιδα, και συσσώρευσης λίπους στο συκώτι, γεγονός που μπορεί να αποδοθεί σε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ

και ναρκωτικών ουσιών.

Όπως αναφέρει το BBC o κιθαρίστας, συνθέτης και μουσικός παραγωγός, Νάιλ Ρότζερς έγραψε στο Twitter ότι για την παραγωγή του νέου single του Τζορτζ Μάικλ εργάστηκε με «ανάμεικτα» συναισθήματα, με δάκρυα, αβεβαιότητα, ευτυχία και αγάπη.

«Θα πρέπει να έχεις ανάμεικτα συναισθήματα». «Κανενός η καρδιά δεν σύρθηκε σε συναισθηματική ασάφεια περισσότερο από τη δική μου», ήταν το μήνυμα του Ρότζερς στο διαδίκτυο αναφορικά με αυτή την καινούρια του δουλειά.

Σε δημοσίευμά της, η «Evening Standard» αναφέρει: Χιλιάδες θαυμαστές με μηνύματά τους στο Twitter εξήραν το single, πολλοί ξέσπασαν σε δάκρυα και άλλοι δήλωσαν «ευτυχισμένοι που άκουσαν τη φωνή του».

Το τραγούδι με τίτλο «Fantasy», που αποτελεί ουσιαστικά μια τροποποιημένη κυκλοφορία ενός παλαιότερου κομματιού το οποίο ερμήνευσε ο καλλιτέχνης, μεταδόθηκε για πρώτη φορά χθες (Πέμπτη 7/9) από τον ραδιοφωνικό σταθμό BBC 2 στο «The Chris Evans Breakfast Show».

Όπως εξήγησε στην εκπομπή ο μάνατζερ του Μάικλ, Ντέιβιντ Όστιν: «Το Fantasy αρχικά προοριζόταν για το άλμπουμ Listen Without Prejudice και υπήρχε πρόθεση να είναι ένα από τα singles του άλμπουμ, αλλά κατά κάποιο τρόπο εξαφανίστηκε. Όμως ο Τζορτζ αργότερα το κυκλοφόρησε αργότερα ως B-side το 1990».

Οι αδελφές του καλλιτέχνη, Μέλανι και Γιόντα ανέφεραν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι, επιθυμούν να «συνεχίσουν» το έργο του «μοιράζοντας» τη μουσική του κληρονομιά, «όπως ακριβώς θα ήθελε ο ίδιος».

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ / BBC / Evening Standard

Φωτογραφία AP /Francois Mori, Αρχείο

Keywords
Τυχαία Θέματα