Η ΕΡΤ στο 46ο Φεστιβάλ Βιβλίου

08:09 7/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τα εγκαίνια του 46ου Φεστιβάλ Βιβλίου πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας αλλά και πλήθους κόσμου.

Ο κ. Παυλόπουλος επισκέφθηκε το περίπτερο της ΕΡΤ, συνομίλησε με τους ανθρώπους της, ενημερώθηκε για τον πλούτο του Αρχείου και για το ανεκτίμητο οπτικοακουστικό υλικό της.

Η ΕΡΤ, η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της έφερε γενιές ολόκληρες

σε επαφή με τη μουσική, το θέατρο, τον κινηματογράφο, την πεζογραφία και την ποίηση, έχει το δικό της περίπτερο στον χώρο του Φεστιβάλ, στο Ζάππειο.

Το 46ο Φεστιβάλ Βιβλίου, που διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου, σε συνεργασία με την ΕΡΤ, την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF, το Εθνικό Θέατρο, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, έχει ως κεντρικό αφιέρωμα «το βιβλίο, το θέατρο και τον κινηματογράφο».

Στο περίπτερο της ΕΡΤ οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν ή να γνωρίσουν κλασικές παραγωγές, να προμηθευτούν ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές σειρές, καθώς και έντυπο υλικό σχετικά με τη συνεισφορά της δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης στην πολιτισμική ταυτότητα της Ελλάδας.

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017, η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση διοργανώνει στο περίπτερό της εκδήλωση με θέμα: «Η ΕΡΤ και η συμβολή της στο Βιβλίο, το Θέατρο και τον Κινηματογράφο».

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα