«Η Επιστροφή» – Πρεμιέρα νέας σειράς στην ΕΡΤ3

10:06 17/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

«Η Επιστροφή» (Estoy Vivo / I Am Alive) είναι ο τίτλος της νέας αστυνομικής-ψυχολογικής σειράς θρίλερ, παραγωγής Ισπανίας 2017, που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ3 τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 23:00. Η σειρά, που προβάλλεται σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση, θα ολοκληρωθεί σε 13 επεισόδια.

Γενική υπόθεση: Ένας αστυνομικός σκοτώνεται κατά τη διάρκεια καταδίωξης ενός κατά συρροήν δολοφόνου. Ύστερα από πέντε χρόνια «επιστρέφει» κοντά στην οικογένειά του στο σώμα άλλου άνδρα, έχοντας ως εγγύηση για την αθανασία

του τη δέσμευση να μην αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα.

Επεισόδιο 1ο. Η αστυνομία κυνηγά εδώ και χρόνια έναν επικίνδυνο δολοφόνο με το προσωνύμιο «Ο χασάπης του μεσονυκτίου». Ο επιθεωρητής Αντρές Βάργκας τον εντοπίζει, αλλά ύστερα από φρενήρη καταδίωξη, σκοτώνεται σε δυστύχημα. Ο Βάργκας ξυπνάει σε ένα άγνωστο μέρος, όπου ένας νεαρός, ο «Σύνδεσμος», τον καλωσορίζει και του εξηγεί ότι βρίσκεται σε μια μεταβατική διάσταση. Εκεί, τον ενημερώνουν ότι έγινε κάποιο λάθος και ότι δεν θα έπρεπε να είχε πεθάνει. Ο Βάργκας θα σταλεί ξανά πίσω στη Γη σε άλλο σώμα υπό την επιτήρηση του Συνδέσμου. Εκεί, θα συναντήσει και πάλι την οικογένειά του, χωρίς να μπορεί να πει, όμως, ποιος πραγματικά είναι.

Σκηνοθεσία: Ντανιέλ Εθίχα.

Πρωταγωνιστούν: Χαβιέρ Γκουτιέρεζ, Άννα Καστίγιο, Αλέχο Σάουρας.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα