«Η Ελλάδα μπορεί να είναι ο μικρός μεγάλος εταίρος της πρώτης ταχύτητας»

12:32 27/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«H εικόνα που έχουν στην Ευρώπη σχετικά με την αξιολόγηση είναι ότι έχουν κλείσει τα πάντα και απλά δίνουν χρόνο στον κ. Τσίπρα να προετοιμάσει το αφήγημά του στο εσωτερικό της χώρας και του κόμματός του», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Θεοδωράκης, με αφορμή τη παρουσία του το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Ρώμη, όπου συμμετείχε στη συγκέντρωση υπέρ της Ευρώπης.

Από την τηλεόραση του «Σκάι» ο επικεφαλής του Ποταμιού υποστήριξε ότι «οδεύοντας προς μια Ευρώπη πολλών ταχυτήτων είναι εμφανής η επιθυμία να βρίσκεται η Ελλάδα

στο γκρουπ της πρώτης ταχύτητας».
«Η Ελλάδα μπορεί να είναι ο μικρός μεγάλος εταίρος της πρώτης ταχύτητας εαν εκμεταλλευτεί τρία πλεονεκτήματα, την άμυνα, την ενέργεια και το ρόλο της χώρας στο μεταναστευτικό-προσφυγικό», τόνισε.

Σε ό,τι αφορά την προοπτική μετεκλογικής κυβερνητικής συνεργασίας, τόνισε ότι το Ποτάμι δεν είναι ένα Κίνημα διαμαρτυρίας αλλά ένα κόμμα που ήρθε να αλλάξει τα πράγματα, ενώ παράλληλα κατηγόρησε τμήμα της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ ότι «κλείνει το μάτι προς τον ΣΥΡΙΖΑ».

Επίσης, κατηγόρησε υπουργούς της κυβέρνησης ότι έχουν απόσταση «από την πραγματική οικονομία και κοινωνία» και ανέφερε τον κ. Τζανακόπουλο λέγοντας πως «δεν έχει δουλέψει ούτε μία μέρα και από τα 25 του τον πληρώνει το κράτος, ως κομματικό υπάλληλο» .

ΠΗΓΗ:ΕΡΤ1/Χρύσα Ρουμελιώτη,ΑΠΕ

ΦΩΤΟ:ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα