Η δραματική σειρά «Ο τόπος της καρδιάς μας» στην ΕΡΤ3

01:18 27/5/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Το τρίτο  επεισόδιο του (12ου κύκλου) της δραματικής οικογενειακής σειράς «Ο τόπος της καρδιάς μας» (Heartland) Καναδικής παραγωγής, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε -A’ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 και ώρα 15:30.

Παίζουν: Amber Marsall, Shaun Johnston, Graham Wardle, Michelle Morgan.

Η

σειρά HEARTLAND βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα της Lauren Brooke και περιγράφει την ταραχώδη ζωή της δεκαεξάχρονης Amy Fleming, καθώς αγωνίζεται να εξισορροπήσει τις κοινωνικές, ρομαντικές και συναισθηματικές πιέσεις της εφηβείας μετά από ένα τραγικό ατύχημα της μητέρας της, Marion. Η Heartland είναι ένα αγρόκτημα αλόγων που βρίσκεται στην ύπαιθρο της Alberta, που η Amy αποκαλεί σπίτι της. Η Amy έχει κληρονομήσει την ικανότητα της μητέρας της να ακούει τα άλογα και τους ανθρώπους και να κατανοεί τι πραγματικά χρειάζονται. Μετά το θάνατο της μητέρας της, η Amy προσπάθησε να φτιάξει την σχέση της με την αδελφή της Lou, η οποία εγκατέλειψε τη δουλειά της για να έρθει στο σπίτι και να βοηθήσει στη διαχείριση της Heartland. Η επιστροφή του αποξενωμένου πατέρα τους, Tim που ξαναμπήκε στη ζωή τους όταν έμαθε για θάνατο της Marion θα προκαλέσει μπερδέματα.


Επεισόδιο 3ο: Ο Τάι αναλαμβάνει να καθοδηγήσει ένα προβληματισμένο παιδί, αλλά είναι πιο δύσκολο απ’ ό,τι περίμενε να βρει κοινά σημεία μαζί του. Εντωμεταξύ, η Λου οργανώνει ένα σεμινάριο γιόγκα με άλογα στο θέρετρο, αλλά ξαφνιάζεται από την ταυτότητα της δασκάλας και οδηγεί σε μπλεξίματα με την Τζόρτζι και τον Γουάιατ. Και ενώ δουλεύει με ένα ατίθασο άλογο για γιόγκα μαθαίνει τον λόγο που ο πατέρας της έχει τέτοιο ζήλο να βοηθήσει τον Τζακ και τον Τάι να φτιάξουν ένα δεντρόσπιτο για τη Λίντι.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα