Η μπάλα «τιμώρησε» την Ανατολή Σερρών (Σέρρες 1800) στην Κομοτηνή

09:50 29/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Τεράστια ευκαιρία να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος έχασε η Ανατολή Σερρών (Serres 1800), γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό.

Η ομάδα του Τάσου Αποστολόπουλου έχασε πέναλτι με τον Χρήστο Ρούτση, είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Γιάννη Παπίτσα και δέχτηκε το γκολ από τον Ρομπέρ στο 88ο και ενώ έπαιζε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Δημήτρη Πατσιούρα στο 70ο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

«Αδικήσαμε

τον εαυτό μας. Πραγματοποιήσαμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση και θα μπορούσαμε να φύγουμε νικητές από το γήπεδο», είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο προπονητής της Ανατολής Σερρών (Serres 1800), Τάσος Αποστολόπουλος, που είδε την ομάδα του να έχει την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο και να έχει δοκάρι στο 45ο με κεφαλιά του Γιάννη Παπίτσα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρούτση.

Η Σερραϊκή ομάδα μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, και «πολιόρκησε» την αντίπαλη περιοχή χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες. Η μεγαλύτερη από αυτές ήταν στο 52ο όταν ο Παπίτσας κέρδισε πέναλτι από το Ρομπέρ. Ο Χρήστος Ρούτσης το εκτέλεσε αλλά ο Σωτήρης Κεχαγιάς έπεσε στη δεξιά του γωνία μπλοκάροντας τη μπάλα. Στο 70ο όμως ήρθε ακόμα ένα «χτύπημα» για τους Σερραίους με την αποβολή του Δημήτρη Πατσιούρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα πήγαινε στην παράταση, ήρθε στο 88ο ο 37χρονος Γάλλος πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ Μπερτράν Ρομπέρ με ένα αριστερό διαγώνιο σουτ να πετύχει το γκολ και να ακολουθούν έντονοι πανηγυρισμοί από τους γηπεδούχους που επέστρεψαν μετά από τέσσερα χρόνια στη διοργάνωση.

Πανθρακικός (Μπαχαρίδης): Κεχαγιάς, Παπαχρόνης, Ρομπέρ, Ζάγγουλος, Λειβαδιώτης, Καλογρανάς (89′ Σωτηρόπουλος), Γιαννακιτσίδης, Τοπάλι, Φουρλατάρας, Αντωνιάδης, Νικολαΐδης (60′ Σπηλιωτόπουλος).

Ανατολή Σερρών (Αποστολόπουλος): Καστανιώτης, Πατσιούρας, Μακούσης, Πανίδης, Μηντιούρης, Ρούτσης, Τριανταφύλλου, Παπίτσας (80′ Τάντιτς), Λαπούσι (90′ Βασιλειάδης), Στεφανίδης, Αγγελακάς (73′ Πούλιος).

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα