«Γιορτή» για την επέτειο του «Grease» σχεδιάζει η Ολίβια Νιούτον Τζον

17:32 29/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τις δυνάμεις της με τον Τζον Τραβόλτα αποκάλυψε ότι ελπίζει να ενώσει ξανά η ηθοποιός, ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός, Ολίβια Νιούτον Τζον, για να γιορτάσουν μαζί την 4οη επέτειο του «Grease» της μεγάλης τους κινηματογραφικής επιτυχίας.

Η ταινία «Grease», του 1978, βασίστηκε στο ομώνυμο μιούζικαλ και κέρδισε πολλά βραβεία, χαρίζοντας φήμη στους πρωταγωνιστές.

Η 68χρονη, σήμερα, Ολίβια Νιούτον Τζον επιβεβαίωσε ότι, μαζί με το κινηματογραφικό της ταίρι θα επαναλάβουν τους θρυλικούς ρόλους του Ντάνι και της Σάντι, τους οποίους είχαν υποδυθεί.

Η

Βρετανο-Αυστραλή καλλιτέχνης ανέφερε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα The Sun: «Σκεφτόμαστε τρόπους. Δεν έχουμε κάτι να ανακοινώσουμε ακόμη. Συμπληρώνονται 40 χρόνια από το Grease, δεν μπορώ να το πιστέψω… Ο καιρός περνάει τόσο γρήγορα. Είναι τόσο συναρπαστικό». Από την πλευρά του, ο 63χρονος Τραβόλτα δεν έχει προβεί σε καμιά δήλωση σχετικά με το ενδεχόμενο της επανένωσης, ωστόσο δεν έχει εκφράσει ούτε αντιρρήσεις.

Να σημειωθεί ότι, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός είπε ότι προετοιμάζεται για μία επανασύνδεση. Στην τηλεοπτική εκπομπή που παρουσιάζουν οι Φίλιπ Σόφιλντ και Χόλι Ουίλομπι είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό για να βοηθήσει το νοσοκομείο με το οποίο συνεργάζεται, αλλά πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει αν θα μπορούν όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές της ταινίας να την ακολουθήσουν στην υλοποίηση της συγκεκριμένης ιδέας.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ / The Sun

Keywords
Τυχαία Θέματα