Για σχέδιο σπίλωσης κάνει λόγο το ΚΙΝΑΛ με αφορμή το άνοιγμα λογαριασμών του Κ. Σημίτη

22:15 15/11/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Πολιτικές αναταράξεις προκαλεί η απόφαση για άνοιγμα των λογαριασμών του Κώστα Σημίτη, με το Κίνημα Αλλαγής να κάνει λόγο για επιχείρηση σπίλωσης. Η Φώφη Γεννηματά θα συναντηθεί τη Δευτέρα με τον πρώην πρωθυπουργό, στον οποίο τηλεφώνησε ο Γιώργος Παπανδρέου για να του εκφράσει τη συμπαράσταση του.

Δεν θα αφήσουμε τίποτα να πέσει κάτω, τονίζουν από το ΚΙΝΑΛ και λένε ότι όλα γίνονται με την ανοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Έγιναν

θετικά πράγματα κατά την διακυβέρνηση Σημίτη, αλλά υπήρξαν και κληρονομιές που φορτώνουν την Ελλάδα με προβλήματα, δήλωσε ο Yπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς.

Σας προτείνω να αποδεχτείτε την πρόσκληση της κ. Γεννηματά, να δούμε από το 2000 μέχρι και το 2017 να δούμε τι κάναμε λάθος σε μια εξεταστική επιτροπή, είπε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιάννης Μανιάτης.

«Τα σκάνδαλα είναι σύμφυτα με αυτό το σύστημα» δήλωσε ο γγ ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας και πρόσθεσε ότι και για την περίπτωση του κ. Σημίτη όπως και άλλων, εφόσον υπάρχουν οποιεσδήποτε ενδείξεις «θα πρέπει να γίνεται έρευνα σε βάθος, όσο μπορεί να πάει σε βάθος αυτό το σύστημα».

Πηγή: ΕΡΤ1

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα