Γ. Καρράς: «Θα ψηφίσω και φέτος υπέρ του κοινωνικού μερίσματος» (audio)

18:27 1/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την πρόθεσή του να ψηφίσει –και φέτος- υπέρ της καταβολής του κοινωνικού μερίσματος εξέφρασε ο ανεξάρτητος βουλευτής της Β’ Αθηνών Γιώργος Καρράς μιλώντας στον 102 fm της ΕΡΤ3 και την Ασπασία Βούζη.

Εξήγησε πως πέρυσι το ψήφισε «με τη μοναδική σκέψη ότι θα ανακούφιζε, ενόψει και των εορτών» και πρόσθεσε: «σκέφτομαι να το ψηφίσω και φέτος ανεξάρτητα από τις διαφορές που έχω με την κυβερνητική πολιτική». Ωστόσο, διευκρίνισε πως «θα

πρέπει

να περισταλεί η μεγάλη, αδιάκριτη παροχή» και να αφορά τις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες υπενθυμίζοντας πως πέρυσι πήραν κοινωνικό μέρισμα και βουλευτές.

Για την κατάσταση της οικονομίας εμφανίστηκε απαισιόδοξος. «Δεν αισιοδοξώ γιατί τα πλεονάσματα είναι συνεχής αφαίρεση πόρων από την κοινωνία» επεσήμανε κάνοντας, παράλληλα, ιδιαίτερη αναφορά στην ανάγκη «δραστικής ρύθμισης των κόκκινων δανείων». «Είναι θέματα που πρέπει να ρυθμιστούν για να δώσουν ανάσα στην οικονομία και τη χώρα. Ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού είναι σε κατάθλιψη και πρέπει να του δώσουμε την ελπίδα» υπογράμμισε.

Αποκάλυψε ότι θα συμμετάσχει στην ψηφοφορία για την εκλογή επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. «Θα συμμετάσχω στην εκλογή ως απλός πολίτης και με την παράλληλη ιδιότητα του βουλευτή και θα ψηφίσω και συγκεκριμένο υποψήφιο» ανέφερε, χωρίς, ωστόσο να κάνει γνωστό ποιόν από τους υποψηφίους θα στηρίξει, ενώ για το ενδεχόμενο συνεργασίας του με άλλο κόμμα του κοινοβουλίου ξεκαθάρισε: «Σκέψη να ενταχθώ σε κοινοβουλευτική ομάδα αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει. Το στάδιο της ανεξαρτησίας το θεωρώ πολύτιμο και διδακτική περίοδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα