Γ. Καράγκουτης: Σε… καλά χέρια τα «λιονταράκια» του Πανσερραϊκού

00:35 1/6/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Καράγκουτη ως υπεύθυνου της ακαδημίας ανακοίνωσε η διοίκηση του ανδρικού τμήματος μπάσκετ του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού.

Ο Γιώργος Καράγκουτης που ως αθλητής με τη φανέλα της γαλανόλευκης είχε… πατήσει στην κορυφή του κόσμου, αλλά και σε συλλογικό επίπεδο διακρίθηκε για το ήθος του και τις ικανότητες του, θα συνεχίσει για δεύτερη χρονιά να βγάζει… «λιονταράκια» για να τα κάνει «λιοντάρια» για την πρώτη ομάδα του συλλόγου. Μπορεί η χρονιά να μην τελείωσε καλά για την ανδρική ομάδα με την αποκλεισμό της από την τελική

φάση του πρωταθλήματος και την απώλεια του βασικού στόχου που ήταν η άνοδος, η διοίκηση όμως έδωσε το στίγμα της με την πρώτη απόφαση για τη νέα χρονιά που είναι η συμφωνία με τον Γιώργο Καράγκουτη ως υπευθύνου των ακαδημιών για ακόμη μια χρονιά.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του τμήματος μπάσκετ του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού που συνοδεύεται και με δήλωση του Γιώργου Καράγκουτη είναι:

«Η διοίκηση του Πανσερραϊκού Κρι Κρι βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την ανανέωση της συνεργασίας και για τη νέα περίοδο με τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας (Lions Basketball Academy) Γιώργο Καράγκουτη! Ο παγκόσμιος Πρωταθλητής και καταξιωμένος καλαθοσφαιριστής, ο οποίος στην πολύχρονη καριέρα του ξεχώρισε για την ηθική του, αλλά και το χαμηλό του προφίλ, έδωσε τα «χέρια» με τη διοίκηση των «λιονταριών» αναλαμβάνοντας για δεύτερη χρονιά τη νευραλγική θέση του Υπεύθυνου των Ακαδημιών. Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή Γιώργου Καράγκουτη εδραιώθηκε από την απόλυτη επίτευξη των στόχων που είχαν τεθεί στην αρχή της προηγούμενης χρονιάς καθώς και από την εξαιρετική συνεργασία. Στόχος του Γ. Καράγκουτη για ακόμη μία χρονιά είναι η άρτια οργάνωση όλων των τμημάτων του Πανσερραϊκού με μακροχρόνιο ορίζοντα και με γνώμονα τη λειτουργία τους σε επαγγελματικά επίπεδα, ώστε να αναδειχτούν τα νέα ταλέντα του Σερραϊκού μπάσκετ, παράλληλα με εξωγηπεδικές δράσεις που μόνο όφελος και σωστές βάσεις θα προσφέρουν στους Σερραίους νεαρούς καλαθοσφαιριστές! Η διοίκηση του Πανσερραϊκού εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στον Γιώργο Καράγκουτη στη συνέχιση του σπουδαίου έργου του!Γ. Καράγκουτης: «Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου με τιμά και με γεμίζει με μεγαλύτερη όρεξη»

O Υπεύθυνος της Lions Basketball Academy, Γιώργος Καράγκουτης δήλωσε: «Η φετινή πρώτη χρονιά αποτέλεσε για εμένα οδηγό για να γίνουμε καλύτεροι και να προσφέρουμε στα παιδιά ένα ευχάριστο και άρτια οργανωμένο περιβάλλον με γνώμονα την απόλαυση του παιχνιδιού της καλαθοσφαίρισης, τη δημιουργία νέων φίλων μέσα από τη συνεργατικότητα και το ομαδικό πνεύμα και τον σεβασμό στους συμπαίχτες τους. Όλα αυτά με άξονα το να γίνουν οι αθλητές μας καλύτεροι άνθρωποι. Η εμπιστοσύνη της διοίκησης στο πρόσωπο μου με τιμά, με χαροποιεί και με γεμίζει με μεγαλύτερη όρεξη για ακόμη περισσότερα πράγματα εντός και εκτός παρκέ!»

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα