Γ’ Εθνική: Οι μισές ομάδες στην κορυφή!

12:29 15/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Μεγάλη νίκη με 3-2 πέτυχε ο Πανηλειακός επί του ΠΑΟ Βάρδας για την 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Αντίθετα η Νίκη Τραγανού ηττήθηκε εντός έδρας από τον Παναιγιάλειο με 4-1. Σπουδαία ισοπαλία του Αστέρα Αμαλιάδας στη Ρόδο κόντρα στον Φοίβο Κρεμαστής.

Μπροστά σε 1000 θεατές ο Πανηλειακός επικράτησε με 3-2 του ΠΑΟ Βάρδας και πλέον οι δυο ηλειακές ομάδες συγκατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπαρμαρούση

στο 22′ και δυο λεπτά αργότερα είχαν δοκάρι με τον Χατζηστάμου. Στην πρώτη φάση που απείλησε ο ΠΑΟΒ ισοφάρισε με δυνατό σουτ του Γούρμου στο 32′. Η αντίδραση του Πανηλειακού ήταν άμεση και στο 36′ ο Παναγόπουλος και στο 43′ ο Αντωνόπουλος έγραψαν το 3-1. Το μοναδικό που κατάφερε ο ΠΑΟΒ ήταν να μειώσει στο τελικό 3-2 με τον Μικελάτο μετά από λάθος του Αρβανίτη.

Στη Ρόδο ο Αστέρας πήρε αυτό που ήθελε, το βαθμό της ισοπαλίας. Ο Ηλίας Φωτόπουλος παρέταξε την ομάδα του με αμυντικούς προσανατολισμούς και κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν στην εστία της παρότι οι γηπεδούχοι είχαν την εδαφική υπεροχή και έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Μάλιστα ο Αστέρας είχε και τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει το τρίποντο αλλά το πλασέ του Μανωλιά στο 96′ σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Φοίβου Κρεμαστής έφυγε λίγο άουτ.

Στο Τραγανό η Νίκη δεν τα κατάφερε κόντρα στον Παναιγιάλειο και ηττήθηκε με 4-1. Μετά τη λήξη του αγώνα παραιτήθηκε ο τεχνικός Σπύρος Αντωνόπουλος, μια παραίτηση που δεν έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση του συλλόγου.
Κομβικής σημασίας για την εξέλιξη του αγώνα ήταν το πέναλτι που έχασε για τη Νίκη ο Βατσής και ενώ το σκορ ήταν 0-1. Τελικά οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-3 με τους Φουρτάδο (8′ με πέναλτι και 39′ με κεφαλιά) και Μητρόπουλο στο 62′, για να μειώσει σε 1-3 η Νίκη με πέναλτι του Ακασού. Το τελικό 1-4 έγραψε ο Σκούτας.

Aποτελέσματα
Πανηλειακός-ΠΑΟ Βάρδας 3-2
Νίκη Τραγανού-Παναιγιάλειος 1-4
Φοίβος Κρεμαστής-Αστέρας Αμ. 0-0
Διαγόρας Ρόδου-Ιάλυσος 0-1
Διαγόρας Βραχνείκων-Αχαρναϊκός 2-0
Θύελλα Ραφήνας – Παλληνιακός 0-3
Ρεπό: Πανμοβριακός

Βαθμολογία
(σε 3 αγώνες)
Διαγόρας Ρόδου 6
ΠΑΟ Βάρδας 6
Θύελλα Ραφ. 6
Ιάλυσος 6
Παλληνιακός 6
Πανηλειακός 6
Διαγόρας Βρ. 3
Παναιγιάλειος 3
Αστέρας Αμ. 2
Φοίβος Κρεμαστής 2
Πανμοβριακός 1
Νίκη Τραγανού 1
Αχαρναϊκός 0
* Ιάλυσος – Παλληνιακός έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Επόμενη (4η) αγωνιστική
ΠΑΟ Βάρδας-Αστέρας Αμαλιάδας
Ιάλυσος-Νίκη Τραγανού
Βραχνέικα-Διαγόρας Ρόδου
Αχαρναϊκός-Πανμοβριακός
Παναιγιάλειος-Θύελλα Ραφήνας
Παλληνιακός-Φοίβος Κρεμαστής
Ρεπό: Πανηλειακός

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα