Φλώρινα: Βουλευτής Ν.Δ. «Ευνοϊκή διάταξη για τη σύζυγο του Γ.Γ. Παιδείας»

07:56 10/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Για ευνοϊκή διάταξη υπέρ της συζύγου του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Γιώργου Αγγελόπουλου, κάνει λόγο ο Βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γ.Αντωνιάδης. Όπως αναφέρει ο κ. Αντωνιάδης σε δελτίο τύπου του η κα Αυγητίδου, η οποία υπηρετεί ως καθηγήτρια στο τμήμα Νηπιαγωγών της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας, μπορεί πλέον κάνοντας χρήση του άρθρου 76 του νόμου 4485/2017 του κ. Γαβρόγλου, να μετακινηθεί σε ΑΕΙ

στον τόπο μόνιμης διαμονής της. Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «η σύζυγος του Γ.Γ του υπουργείου Παιδείας κ. Αγγελόπουλου ‘εντελώς συμπτωματικά’ είναι η ευνοημένη της συγκεκριμένης νομοθετικής ρύθμισης» υπογραμμίζοντας ότι ο ίδιος θα καταφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον τους ονομαστικά καλώντας τον Υπουργό Παιδείας να πάρει θέση.
Ξεκίνησε από χθες η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 12Κ/2017 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 26 θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. (ΔΕΗ Α.Ε.). Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει στις 24 Οκτωβρίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα