Φιλικό… «τρίποντο» κόντρα στη Βέροια με 2-0

23:24 20/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Νικηφόρο ήταν το φιλικό παιχνίδι του Πανσερραϊκού κόντρα στη Βέροια, το τελευταίο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football league.

Οι «κόκκινοι» νίκησαν με 2-0 κι έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ (θα γίνει πιθανότατα τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου) για την

1η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος.

Οι αρχηγοί Βοσκόπουλος και Δαμιανάκης με τους διαιτητές Σαφούρη, Καμπούρη και Κρυωνά

Είναι σημαντικό ότι στο τέταρτο παιχνίδι του Πανσερραϊκού με προπονητή τον Περικλή Αμανατίδη η ομάδα δεν δέχεται γκολ κάτι το οποίο οφείλεται στην καλή αμυντική λειτουργία αλλά και στον εξαιρετικό Ραντιβόγιε Ρίστιτς που φέτος έχει πάρει… διαζύγιο με το γκολ. Άλλωστε ο 33χρονος Σέρβος έχει γίνει ο αγαπημένος της κερκίδας και σήμερα αποθεώθηκε στην αλλαγή του.

Λίγο πριν τη σέντρα

Επίσης είναι σημαντικό ότι ο Πανσερραϊκός έμεινε αήττητος στα παιχνίδια που έδωσε με ομάδες που θα αντιμετωπίσει στην κατηγορία κερδίζοντας δύο από αυτές (2-0 τον Εργοτέλη για το κύπελλο και 2-0 τη Βέροια σε φιλικό παιχνίδι) και φέρνοντας λευκή ισοπαλία εκτός έδρας με τη Δόξα Δράμας.

Ο νέος πρόεδρος του Πανσερραϊκού Αντώνης Βούρτσης με τον Ηλία Σαββίδη

Στα θετικά η αλλαγή κλίματος στην ομάδα κάτι που διακρίνεται ξεκάθαρα στα πρόσωπα και στη συμπεριφορά των παικτών που έχουν αποκτήσει τη χαμένη αυτοπεποίθηση τους, ειδικά οι παλιοί με αυτά που βίωσαν το καλοκαίρι.

Πολύ καλή εντύπωση έκανε στους φίλους του Πανσερραϊκού ότι το παιχνίδι ήταν με ελεύθερη είσοδο χωρίς εισιτήριο

Τα γκολ

11ο με ωραία προσωπική προσπάθεια και σουτ ο Στέργιος Τσιμίκας άνοιξε το σκορ (1-0).

67ο μετά από εξαιρετική σέντρα του Στέβιτς από αριστερά, ο Κώστας Δούμτσιος με σουτ στην κίνηση πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Ο Ρίστιτς αποθεώθηκε από τους φίλους του Πανσερραϊκού στην αλλαγή του

Τα τετ-α-τετ στον Ρίστιτς

Παίκτες της Βέροιας βρέθηκαν τρεις φορές τετ-α-τετ με τον Ρίστιτς αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Σέρβο τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού. Δύο φορές με τον Καμερουνέζο Βανκεβαί Ρούνεϊ (στο 16ο και στο 25ο) και μία φορά με τον Γιάννη Μπαστιάνο (στο 60ο) που αγωνίζεται δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης.

Πορτουλίδης, ο Βέλγος Άντονι και Θεοδωρίδης (οι άνθρωποι των επενδυτών) στο γήπεδοΌρκος νίκης και στα φιλικάΗ ενδεκάδα του Πανσερραϊκού

Πανσερραϊκός (Αμανατίδης): Ρίστιτς(80ο Δεμένικος), Τσελεπίδης , Στέβιτς (85ο Μακούσης), Βοσκόπουλος (75ο Χατζηδίμπας), Τσαμούρης (58ο Τζιτζικαλάκης), Παπουτσογιαννόπουλος (46ο Φουσού), Σιάκκας (58ο Δούμτσιος), Ρούτσης (68ο Γιαξής), Πόζογλου (75ο Γκέκας), Τσιμίκας (80ο Ζυγκερίδης), Γκούρτσας (77ο Εμίλ).

Η ενδεκάδα της Βέροιας με τον Σερραίο και πρώην «κόκκινο» Στέργιο Καψάλη στη σύνθεση της

ΒΕΡΟΙΑ(Α.Χαραλαμπίδης): Γιαγκόζης, Κοζάκης, Καψάλης, Δαμιανάκης, Σουλιώτης, Λάσκαρης, Ουνγιαλίδης, Ρούνεϊ, Μπαστιάνος, Λίταινας, Μπλέτσας, έπαιξαν και οι: Σοϊλεμέζογλου, Οφέϊ, Λαζόπουλος, Δόρης, Νύκταρης, Βάλις, Γιαμόα, Μέξης, Τερζής, Ραντζής, Σιώτρας και Σταυρίδης.

Το παρόν Χρήστος Ρούτσης δίνει τη θέση του στο μέλλον της ομάδας Κυριάκο ΓιαξήΔύο γκολ είδαν οι Σερραίοι φίλαθλοι από την ομάδα τουςΟ κόσμος στην εξέδρα των επισήμων

Keywords
Τυχαία Θέματα