Φεστιβάλ «ΕΥ» αφιερωμένο στην ποιότητα ζωής

19:30 26/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Το πρώτο Φεστιβάλ «ΕΥ» αφιερωμένο στην Ποιότητα ζωής θα πραγματοποιηθεί από την ομάδα OFF ART και υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Φεβρουαρίου 2018 στο Μύλο του Παππά (κεντρικό κτήριο).

Το διήμερο φεστιβάλ, θα ασχοληθεί με το τρίπτυχο Σώμα – Τροφή – Δημιουργία και περιλαμβάνει έκθεση παραγωγών και χειροτεχνών, δωρεάν εισαγωγικά δημιουργικά σεμινάρια , συζητήσεις και ομιλίες, όλα αφιερωμένα στην κίνηση, τη διατροφή, τη δημιουργία και μέσα απ’ όλα αυτά στην πνευματική ευεξία.
Η ποιότητα ζωής ενός

ανθρώπου εξαρτάται από πολλά πράγματα. Από το περιβάλλον του (φυσικό/κοινωνικό/προσωπικό), από την υγεία του (σωματική+ ψυχική), τον ελεύθερο χρόνο του, την ψυχαγωγία του, τις διαπροσωπικές του σχέσεις, κ.α.
Στη σωματική και ψυχική υγεία, βασίζεται ένα μεγάλο κομμάτι αυτού που ονομάζουμε ανθρώπινη ευτυχία.
Η υγεία υποστηρίζεται και ενισχύεται από την ποιοτική τροφή και προϊόντα που έρχονται σε επαφή με το σώμα, την κίνηση και τη δημιουργικότητα, από ένα περιβάλλον αισθητικά όμορφο γύρω μας, αλλά και από όμορφους-καλαίσθητους ανθρώπους.
Σ’ αυτό το Σαββατοκύριακο, καλούμαστε σε μια γιορτή αφιερωμένη στα απλά αλλά ζωτικά πράγματα, που μας δίνουν δύναμη και μας κάνουν να χαμογελάμε.
Σάββατο και Κυριακή 10 και 11 Φεβρουαρίου 2018, στο κεντρικό κτήριο του Μύλου του Παππά (Γεωργιάδου 53), ώρες: 11:00 έως 21:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα