Φάρσα διέκοψε ομιλία της Μέι και ανέδειξε κενό ασφάλειας (video)

16:08 4/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένας φαρσέρ, που στο παρελθόν έθεσε στο στόχαστρό του τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον πρώην πρόεδρο της FIFA Ζεπ Μπλάτερ, διέκοψε την ομιλία της Βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι στο ετήσιο συνέδριο του κόμματός της στο Μάντσεστερ. Η φάρσα κατέληξε σε τεράστιο θέμα ασφάλειας, καθώς ένας μη διαπιστευμένος κατάφερε να φτάσει ενώπιον της πρωθυπουργού, εγείροντας εύλογα ερωτήματα και ανησυχίες.

"Boris asked me to give

you this" – Theresa May is interrupted and handed a P45 pic.twitter.com/sv0boCPyYI

— The Telegraph (@Telegraph) October 4, 2017

Ο Βρετανός κωμικός Σάιμον Μπρόντκιν, του οποίου το καλλιτεχνικό όνομα είναι Λι Νέλσον, επέδωσε στη Μέι ένα έγγραφο P45 που δίδεται στους εργαζομένους όταν αποχωρούν από την εργασία τους.

Η Μέι έκανε μια μικρή παύση πριν οι σύνεδροι σηκωθούν όρθιοι και την επευφημήσουν, ενώ ο «παρείσακτος» συνοδευόταν από την ασφάλεια έξω από το συνεδριακό χώρο.

Ο κωμικός επέμεινε ότι ο υπουργός Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον του είπε να επιδώσει το έγγραφο P45 στη Μέι.

Comedian Simon Brodkin being led out after gatecrashing Theresa May's speech – saying Boris gave him the P45 to give to the PM pic.twitter.com/QIvs1R3zP0

— Alain Tolhurst (@Alain_Tolhurst) October 4, 2017

«Ο Μπόρις μου είπε να της δώσω ένα (έγγραφο) P45», δήλωσε ο φαρσέρ στο Reuters. και αργότερα ανέβασε στο twitter το εξής μήνυμα: «Γεια @BorisJohnson, έδωσα στην Τερέζα το P45 της, όπως ζήτησες».

ΠΗΓΗ:Telegraph,ΑΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα