Φ. Γεννηματά: Αρκετά πια με το «ταγκό της ανευθυνότητας» ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

16:35 4/11/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ευθεία επίθεση στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά και στη ΝΔ εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά από την Κω, κάνοντας λόγο για «ταγκό ανευθυνότητας» που παρατείνει τα αδιέξοδα της κρίσης.

Οι κ. «Τσίπρας και Μητσοτάκης τσακώνονται ποιος είναι ο πιο καλός ο μαθητής στη Σχολή Λιτότητας του Βερολίνου και των Βρυξελλών», είπε η κ. Γεννηματά, μιλώντας σε στελέχη του Κινήματος

Αλλαγής, και πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια δεξιά νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση και ο καλύτερος χορηγός της ΝΔ.

«Ό,τι κι αν λέει η Κυβέρνηση, δεν μπορεί να κρύψει κάτω από το χαλί τις συνέπειες της δικής της πολιτικής», συμπλήρωσε τονίζοντας ότι «αυτή είναι η τελευταία κυβερνητική θητεία μιας ομάδας που καταπάτησε αρχές και αξίες. Μιας καιροσκοπικής ομάδας, χωρίς ιδεολογική ταυτότητα. Που δεν θυμίζουν τίποτε το Αριστερό, τίποτα το προοδευτικό. Που, αντιθέτως, εξέθεσαν στα μάτια των πολιτών την Αριστερά και τους αγώνες της».

Η κ. Γεννηματά κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι στοχοποιεί με σχέδιο συκοφάντησης το Κίνημα Αλλαγής και προσπαθεί να επηρεάσει την Δικαιοσύνη στη διαλεύκανση υποθέσεων διαφθοράς.

Όπως είπε, η πλειοψηφία των Ελλήνων επιθυμεί τη στρατηγική ήττα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά και τη μη επιστροφή της δεξιάς.

«Ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής σημαίνει ένα ηχηρό όχι στις πολιτικές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και της ΝΔ. Όχι στο χθες. Όχι στη συντήρηση. Σημαίνει ένα ισχυρό ΝΑΙ σε προοδευτική αλλαγή. Δεν είμαστε ο τρίτος πόλος. Είμαστε ο μόνος δρόμος για μια πραγματικά προοδευτική διακυβέρνηση. Με σαφή στρατηγική και νέους εθνικούς στόχους. Μια νέα διακυβέρνηση που θα ενώνει αντί να διχάζει. Ναι στο Κίνημα Αλλαγής – Ναι σε μια Νέα Ελλάδα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα