Εβδομάδα γαστρονομίας τον Σεπτέμβριο στο Ηράκλειο

10:48 21/6/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Εβδομάδα γαστρονομίας θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο το διάστημα από 23 έως 27 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοινώθηκε στην ημερίδα με θέμα “Το Ηράκλειο ως γαστρονομικός προορισμός” που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο.

Το παρών στην ημερίδα έδωσαν εκπρόσωποι από επαγγελματικούς φορείς του τουρισμού, του εμπορίου, της εκπαίδευσης, και Οργανισμών του Ηρακλείου, οι οποίοι συμφώνησαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους

για την ανάδειξη της φιλοξενίας και της γαστρονομίας του τόπου. Η ημερίδα ήταν η πρώτη μιας σειράς σημαντικών εκδηλώσεων και συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα στο Ηράκλειο, με στόχο να αναδειχθεί η πόλη και ως γαστρονομικός προορισμός για Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Την ημερίδα συνδιοργάνωσε η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Εθελοντισμού με το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το ΤΕΙ Κρήτης, το Επιμελητήριο Ηρακλείου, τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου, τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης, το Σωματείο Μαγείρων Ν. Ηρακλείου, το Σύνδεσμο Τουριστικών Πρακτόρων, το Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης – Σαντορίνης, την Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων & Δωματίων Ν. Ηρακλείου, το Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης Ν. Ηρακλείου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα