Εθνικός Σιδηροκάστρου: Φιλική ήττα από δυνατό αντίπαλο

01:17 17/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη δεύτερη ήττα του στο δέκατο φιλικό παιχνίδι που έδωσε αυτήν την περίοδο γνώρισε ο Εθνικός Σιδηροκάστρου που έχασε με σκορ 1-0 εντός έδρας από τη Τρίγλια.

Οι φιλοξενούμενοι που αγωνίζονται στον 2ο όμιλο της Γ εθνικής κι έχουν πολλούς έμπειρους παίκτες στο ρόστερ τους πήραν τη φιλική νίκη με γκολ του Δημήτρη Σουάνη στο 65ο μετά από ασίστ του Ντούνγκα, ενώ στο 90ο ο Λιόνης έχασε πέναλτι (το απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Εθνικού). Ο Σάκης Καρυπίδης έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια

των νεαρών παικτών του κόντρα σε έναν δυνατό κι έμπειρο αντίπαλο με τον Σερραίο προπονητή να εκφράζει την αισιοδοξία του ότι ο Εθνικός θα είναι έτοιμος στην πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ:Δ. Τσιντσάρης, Πετρίδης, Γ. Τσιντσάρης, Σαμαράς, Καρυπίδης, Τοπάλ, Νικολαϊδης, Μαυρουδής, Γεράκης, Αβράμης, Γέρμανλης. Έπαιξαν και οι Παπίτσας, Παρούκας, Βεντούζης, Καρανικόλας, Γιαννακόπουλος, Τάντσης, Αντωνιάδης, Παρίσης, Λιάτσης, Ράτσικας.

ΤΡΙΓΛΙΑ: Παλαβράκης, Ζώτος, Λιόνης, Μιλκούδης, Μπέσσας, Προκοπίου, Καρατζάογλου, Σαρβανίδης, Σταυρόπουλος, Ντούνγκα, Σουάνης. Έπαιξαν και οι Καραϊτης, Μουτζίκος, Μενικάλι, Σγουρής, Κεχαγιάς, Χότζα.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα