ΕΡΤ3 – ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΕΡΙ – Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση – Δραματική ταινία (trailer)

08:03 1/1/2019 - Πηγή: ΕΡΤ
ΤΡΙΤΗ 01/01/2019, στις 20:30

«Una pistola en cada mano»

Έτος παραγωγής: (2012)

Η ταινία παρουσιάζει με πανέξυπνο τρόπο και πολύ εύστοχους διαλόγους γεμάτους λογοπαίγνια, τις καθημερινές ιστορίες 8 αντρών που αποκαλύπτουν τον αληθινό τους τρόμο: την κρίση των 40άρηδων!
Όλοι τους χαρακτηρίζονται από μια έννοια αποπροσανατολισμού.
Φιγούρες τραγικές αλλά παράλληλα και κωμικές, θα συνθέσουν ένα μωσαϊκό από συναισθήματα, που σπανίως οι άντρες φανερώνουν υπό φυσιολογικές συνθήκες!
Έτσι θα συναντήσουμε τον άντρα
που προσπαθεί να φλερτάρει την συνάδελφό του στο γραφείο, ή αυτόν που με την βοήθεια των αγχολυτικών προσπαθεί να κατανοήσει γιατί η σύζυγός του…τον απατά!
Όπως επίσης τις περιπτώσεις εκείνου που καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να μπορέσει να κάνει την πρώην σύζυγό του να τον ξαναδεχ τεί πίσω στο σπίτι, ή κι εκείνον που πάσχει από κατάθλιψη και κοιμάται όλη μέρα, από τότε που γύρισε και μένει ξανά με την μητέρα του, μολονότι δεν του λείπει τίποτα στην ουσία!
Τέλος οι γυναίκες δύο φίλων, αντιστρέφοντας τους ρόλους κι αφού αδυνατούν από μόνες τους να εκμαιεύσουν πληροφορίες από τους ίδιους τους συζύγους τους, θα αποκαλύψουν η μία στην άλλη τα … μυστικά των αντρών τους!

Παραγωγή: Ισπανίας
Παίζουν: Ricardo Darin, Luis Tosar, Javier Camara, Eduardo Noriega, Leonor Watling, Candela Pefia, Cavetana Guillen Cuervo, Jordi Molla
Σκηνοθεσία: Cesc Gay
Σενάριο: Tomàs Aragay, Cesc Gay

Δείτε το trailer
Keywords
Τυχαία Θέματα