ΕΡΤ3 – «Απίθανα ταξίδια με τρένο» στην Ελλάδα

01:02 2/4/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην Ελλάδα θα βρεθεί αυτή τη φορά ο Philippe Gougler στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου της σειράς ντοκιμαντέρ «Απίθανα ταξίδια με τρένο» (Amazing Train Journeys), που μεταδίδεται σήμερα, Πέμπτη 2 Απριλίου 2020 και ώρα 13:00, στην ΕΡΤ3.

Στην Ελλάδα, το τρένο μας επιτρέπει να περιηγηθούμε στους θησαυρούς μιας κληρονομιάς γεμάτης Ιστορία. Ο Philippe Gougler αρχίζει το ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη,

στα βόρεια της χώρας. Έπειτα το τρένο τον μεταφέρει στην Καλαμπάκα, ο ίδιος αφήνει τον εαυτό του να οδηγηθεί στα μυθικά Μετέωρα και τα απίστευτα μοναστήρια τους σκαρφαλωμένα στην πλαγιά του βουνού. Στη συνέχεια, στην Αθήνα, την πρωτεύουσα, μετά στην Πελοπόννησο, όπου ο Philippe συνεχίζει το ταξίδι του με το τρένο που διασχίζει τα βουνά, έχει θέα στο φαράγγικαι σταματά στα χωριά όπου ο κεντρικός δρόμος είναι σιδηροδρομικός.

Το επεισόδιο μεταδίδεται σε επανάληψη την ίδια ημέρα στις 20:00.

«Απίθανα ταξίδια με τρένο» (Amazing Train Journeys)

Συνάντηση ανθρώπων κατά μήκος των διαδρομών και ανακάλυψη νέων ονείρων, αυτό είναι το DNA αυτής της επιτυχημένης σειράς, η οποία ανανεώνεται συνεχώς. Επιλέγοντας το τρένο ως μέσο ταξιδιού, επιλέγουμε  να ανακαλύψουμε, να ονειρευτούμε … και να συναντήσουμε άτομα από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

Ο Philippe Gougler, ο μάρτυρας- ταξιδιώτης μας, είναι πεπεισμένος ότι χωρίς την ανθρώπινη συνάντηση δεν υπάρχει ταξίδι. Σε κάθε χώρα, σε κάθε περιοχή, σε κάθε πόλη, το τρένο είναι το ιδανικό μέρος για να μοιραστούμε τις εμπειρίες της ζωής των απλών αλλά μοναδικών επιβατών.

www.ert.gr

Keywords
Αναζητήσεις
ταξιδευοντας με τρενο ερτ3, απιθανα ταξιδια με τρενο δ
Τυχαία Θέματα
ΕΡΤ3 – Απίθανα, Ελλάδα,ert3 – apithana, ellada