ΕΡΤ3 – JANET KING, Η ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ – Δραματική σειρά (trailer)

08:46 21/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ
ΚΥΡΙΑΚΗ 21/10/2018, στις 21:00
«JANET KING, Η ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ»

Eπεισόδιο 3: ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (NATURAL JUSTICE)

Δραματική σειρά παραγωγής Banijay Group company, ABC1 που θα ολοκληρωθεί σε 8 ωριαία επεισόδια (ΣΕΖΟΝ 1η)
Μετά από άδεια μητρότητας δώδεκα μηνών, η ανώτατη εισαγγελέας Janet King
επιστρέφει για να αντιμετωπίσει ένα φόνο και μια συνωμοσία, η οποία έχει απλώσει πλοκάμια σε όλο το δικαστικό σύστημα και απειλεί όλα αυτά που αγαπά.
Με τον Tony Gillies, τώρα διευθυντή και ανερχόμενο εισαγγελέα η Janet τοποθετεί τις νομικές υποθέσεις και τη μητρότητα σε ίσο βαθμό. Μετά το διάταγμα του Γενικού Εισαγγελέα ότι υπάρχει στενότερη σχέση συνεργασίας μεταξύ του DPP και της Αστυνομίας, ο Επικεφαλής Jack Rizzoli ακολουθεί μια προσέγγιση στις υποθέσεις δίωξης και ιδιαίτερα την εκστρατεία της Janet για να εκθέσει την αλήθεια πίσω από μια συγκλονιστική δολοφονία που πλήττει την ίδια την καρδιά του δικαστικού συστήματος.Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες

Ξεπερνώντας τις αρχικές επιφυλάξεις της σχετικά με τη δύναμη της υπόθεσης εναντίον της Dianne Vasilich, η Janet προχωράει για καταδίκη, ενώ η Erin αγωνίζεται με τα συναισθηματικά επακόλουθα της κίνησης της.
Μετά την κίνηση της Zebina Petrakis η Erin γίνεται βασικός μάρτυρας στην υπόθεση κατά αυτών που διέπραξαν τη δολοφονία. Ακόμα επηρεασμένη από τον πυροβολισμό δεν είναι σίγουρη ότι θα είναι σε θέση να αποδείξει ότι είναι πρόθυμη να προχωρήσει, καθώς η προοπτική μιας καταδίκης είναι μεγάλη, με τις μαρτυρίες των αυτοπτών και μιας εξομολόγησης από έναν από τους σκοπευτές.
Αν και αρχικά ανησυχεί για την αδυναμία της δίωξης κατά της Dianne Vasilich η γνώμη της Janet αλλάζει ριζικά όταν οι εγκληματολόγοι ανακαλύπτουν το αίμα του Blakely στα ρούχα της Dianne. Τώρα φαίνεται αναμφισβήτητο ότι σκότωσε τον Blakely. Όμως, η Dianne αποδεικνύεται αξιόπιστος μάρτυρας στην υπεράσπισή της και η Janet έχει αγώνα μπροστά της. Η υπόθεση αλλάζει τροπή και πάλι, όταν ένας από τους κατηγορούμενους προσφέρεται να δώσει στοιχεία ότι η Dianne τον πλήρωσε για να σκοτώσει τον Blakely πριν λίγο καιρό. Αλλά δέχεται να μαρτυρήσει, μόνο αν του δοθεί ασυλία κατά της δίωξης για τον φόνο.

Παίζουν: Marta Dusseldorp Peter Kowitz Damian Walshe-Howling Ella Scott Lynch Hamish Michael Andrea Demetriades Jeanette Cronin
Σκηνοθεσία: Grant Brown Peter Andrikidis Ian Watson

Δείτε το trailer
Keywords
Τυχαία Θέματα