ΕΡΤ1 – Ο Χρήστος Νικολόπουλος στην εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»

14:16 28/3/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 και ώρα 21:30 στην ΕΡΤ1, οι παρουσιαστές της εκπομπής «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ», Ναταλία Δραγούμη και Μιχάλης Μαρίνος, υποδέχονται τον σπουδαίο λαϊκό συνθέτη και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού, Χρήστο Νικολόπουλο.

Μια εκπομπή, αφιερωμένη στον σπουδαίο καλλιτέχνη και στις επιτυχίες που χαρίζει εδώ και πάνω από μισό αιώνα, στο λαϊκό τραγούδι.

«Αγριολούλουδο», «Νύχτα στάσου», «Υπάρχω», «Οι νταλίκες», «Μη μιλάς, μη γελάς, κινδυνεύει η Ελλάς», «Η νύχτα θέλει έρωτα» είναι μόνο λίγες

από τις τεράστιες επιτυχίες, τις οποίες συνοδεύει με το μπουζούκι του και ερμηνεύει πλάι στην Πίτσα Παπαδοπούλου,στον Στέλιο Διονυσίου και στην Ασπασία Στρατηγού.

Επίσης, τραγουδούν ο Αντώνης Κυρίτσης με τον βιρτουόζο κλαρινίστα Γιώργο Κωτσίνη,η Αγνή Καλουμένου, η Ευτυχία Μητρίτσα, η Μαρία Κουρέτα, ο Δημήτρης Μαρογιάννης και οι Λουκία Βαλάση και Αλέξανδρος Τσαλαπατάνης.

Μια βραδιά γεμάτη τραγούδι, κέφι, χορό, ιστορίες από το παρελθόν που συγκινούν και συναρπάζουν, αλλά και φωνές της νέας γενιάς που έχει ξεχωρίσει και στηρίζει ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Παρέα τους, σ’ αυτήν την υπέροχη βραδιά, οι ηθοποιοί Νίκος Ορφανός, Γιώργος Φραντζεσκάκης, Χριστόδουλος Στυλιανού, Δημήτρης Μαύρος, Νατάσα Παπαμιχαήλ, Κωνσταντίνος Μπιμπής και Μυρτώ Γκόνη, καθώς και οι Υβόννη Μπόστα και Χριστάννα Γαργαροπούλου.

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλης Μαρίνος.

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης.

Αρχισυνταξία: Τζένη Ιωαννίδου.

Συντακτική ομάδα: Χρήστος Καρυώτης, Σταυρούλα Κεντιέ.

Διεύθυνση ορχήστρας: Nίκος Στρατηγός.

Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα