Έρχεται το 39ο River Party (video)

10:02 30/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 39ο River Party, το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα, ανοίγει τις πόρτες του για 39η χρονιά στο Νεστόριο Καστοριάς, την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017. Η αυλαία πέφτει στις 6 Αυγούστου 2017.

River Party 2016

Πέντε ημέρες γεμάτες κέφι, μουσική, ενέργεια, ένταση και βουτιές στο ποτάμι… Το River Party

είναι το μεγαλύτερο και ιστορικότερο μουσικό φεστιβάλ στην Ελλάδα. Διοργανώνεται τα τελευταία 39 χρόνια στην πανέμορφη φυσική τοποθεσία του Νεστορίου Καστοριάς και υποδέχεται κάθε χρόνο περισσότερους από 50.000 επισκέπτες.

Για ακόμα μια χρόνια, το River Party φιλοξενεί στις τέσσερις διαφορετικές σκηνές του τους καλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες και international guests-έκπληξη: Νατάσσα μποφίλιου, Ιμάμ Baildi, Planet of Zeus, Τζαμάλ, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, MEΛΙSSES, Μαρίζα Ρίζου, Τζίμης Πανούσης και άλλοι αγαπημένοι καλλιτέχνες αναμένεται να βρεθούν on stage για να τους απολαύσει το κοινό.

Δείτε στιγμιότυπα από το River Party του 2016

Το φεστιβάλ διοργανώνεται σε μια πανέμορφη τοποθεσία, στο Νεστόριο Καστοριάς, το οποίο απέχει 28 χλμ. από την Καστοριά, περίπου 20-25 λεπτά οδικώς. Οι ενδιαφερόμενοι για το φεστιβάλ μπορούν να φτάσουν στην περιοχή με λεωφορείο καθώς υπάρχουν λεωφορεία που φτάνουν και αναχωρούν απευθείας από την είσοδο του φεστιβάλ (River Party BUS). Εναλλακτικά, μπορούν να έρθουν με το αυτοκίνητό τους ή αεροπορικώς (κοντινά αεροδρόμια: Καστοριάς, Κοζάνης και Θεσσαλονίκης).

Ο χώρος είναι ανοιχτός για το κοινό από τις 9 το πρωί της Δευτέρας, 31 Ιουλίου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στήσουν τη σκηνή σας στον χώρο του φεστιβάλ ώς την επίσημη έναρξη της μουσικής αυτής γιορτής (Τετάρτη, 2/8/2017) για να εξασφαλίσουν τη δέσμευση του χώρου τους στη ζώνη που θα έχουν δηλώσει νωρίτερα.

Το εισιτήριο που πρέπει να προμηθευτεί όποιος επιθυμεί είναι το 5ήμερο εισιτήριο με τίτλο «39ο River Party», το οποίο εξασφαλίζει και το δικαίωμα κατασκήνωσης μέσα στον χώρο του φεστιβάλ χωρίς καμία άλλη χρέωση!

Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ, καθώς και online κρατήσεις στο επίσημο site.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται σε μια πανέμορφη τοποθεσία, στο Νεστόριο Καστοριάς
Keywords
Τυχαία Θέματα