Επισκέφθηκαν την έκθεση ζωγραφικής του Αντώνη Γιάγκου

15:36 11/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τα παιδιά του δημοτικού σχολείου Νίκαιας, συνοδεία των εκπαιδευτικών, επισκέφθηκαν την έκθεση ζωγραφικής του αείμνηστου ζωγράφου και δασκάλου Αντώνη Γιάγκου που έγινε από σύλλογο εκπαιδευτικών Ν. Λάρισας, υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας. Οι επισκέψεις έγιναν στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος το οποίο είχε ιδιαίτερη απήχηση.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από τις εκπαιδευτικούς Μ. Βάσιου – Μπαχτσέ, Κ. Τσικούρα και Γ. Γιάγκου. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην έκθεση και να θαυμάσουν

το έργο του εκλιπόντος καλλιτέχνη ο οποίος είχε ασχοληθεί και με άλλες μορφές τέχνης όπως η γλυπτική, το ψηφιδωτό, το βιτρό και η αγιογραφία .
Είχαν επίσης την ευκαιρία να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με τις τεχνικές ζωγραφικής, τα χρώματα, τα έργα, τις σχολές ζωγραφικής κ.λπ. Οι διοργανωτές της έκθεσης ευχαριστούν θερμά τη διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς του δημοτικού σχολείου Νίκαιας για την υλοποίηση του προγράμματος και τονίζουν ότι τέτοιες ενέργειες δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να γνωρίσουν από κοντά σπουδαία έργα και να εντρυφήσουν στο μαγικό κόσμο της τέχνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα