Επιχειρηματίας πλήρωσε από τον Ιούλιο στα ΕΛΤΑ λογαριασμό της ΔΕΗ και του κόβουν το ρεύμα γιατί φαίνεται απλήρωτο

15:04 11/2/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία επιχειρηματία από τη Βόρεια Λέσβο ο οποίος πλήρωσε στα ΕΛΤΑ της περιοχής του το λογαριασμό της ΔΕΗ , εν τούτοις δε φαίνεται πληρωμένος και όχι μόνο έχασε την έκπτωση του 15% ως συνεπής καταναλωτής , πριν από λίγες ημέρες η ΔΕΗ τον ενημέρωσε ότι θα προβεί σε διακοπή της σύνδεσής του γιατί έχει απλήρωτους λογαριασμούς.

Όπως

είπε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο επιχειρηματίας με τον 5ψήφιο αριθμό της ΔΕΗ που του συνέστησαν να επικοινωνήσει δεν μπόρεσαν να του δώσουν λύση αφού δε βλέπουν στο σύστημά τους πληρωμένο τον λογαριασμό.

Το πρόβλημα αυτό είχε προκύψει το φθινόπωρο με πολλούς καταναλωτές ανά τη χώρα που πλήρωσαν λογαριασμούς μεσώ των ΕΛΤΑ τα οποία δεν έστειλαν εγκαίρως τις πληρωμές στη ΔΕΗ, όμως με παρέμβαση του υπουργείου Ενέργειες το πρόβλημα αποκαταστάθηκε στις περισσότερες περιπτώσεις.

Άλλος επιχειρηματίας από την ίδια περιοχή μας ενημέρωσε ότι η ΔΕΗ δεν του επέστρεψε το ποσό του 15% που δικαιούται ως συνεπής καταναλωτής, καθώς και αυτός φαινόταν ασυνεπής αφού τα ΕΛΤΑ είχαν καθυστερήσει να στείλουν τους πληρωμένους λογαριασμούς.

The post Επιχειρηματίας πλήρωσε από τον Ιούλιο στα ΕΛΤΑ λογαριασμό της ΔΕΗ και του κόβουν το ρεύμα γιατί φαίνεται απλήρωτο appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα