Επανήλθε στις νίκες ο Ερμής Αγιάς

11:42 6/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Επανήλθε στις νίκες η ομάδα του Ερμή με τη νίκη επί της Ξάνθης στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγιάς με σκόρ 84-75.

Ο Ερμής βρέθηκε απέναντι σε μια ομάδα δυνατή που διεκδίκησε τη νίκη σε αρκετά σημεία του αγώνα. Όμως η εμπειρία των παικτών ,η ομαδικότητα και η ώθηση που έδωσε η παρουσία των φιλάθλων της Αγιάς έφεραν την νίκη που διατήρησε την ομάδα του Ερμή στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν: 29-23,42-42(ημ.),67-54,84-75

Για την ομάδα του Ερμή Αγιάς αγωνίστηκαν οι:

(Γιασσάρης): Τσιαμπαλής 17(3), Γκανέτσας 6(2), Μηλιώνης3(1), Νταλός 2,

Χαλκιάς, Κόμματος 16(4), Περρωτής 2, Τριανταφύλλου 15(3), Βαβάτσικος 16(1), Γούλας 7(1), Φαρμάκης Θ., Φαρμάκης Β., Αγαπίου

Επόμενος αγώνας για την ομάδα του Ερμή Αγιάς την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στο Αγρίνιο με αντίπαλο την ομάδα του ΑΟ Αγρινίου.

Μετά το τέλος του αγώνα με την ομάδα της Ξάνθης έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικής Πίτας για όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΔΣ Αγιάς κ. Αργυρούλης, η Αντιδήμαρχος Αγιάς κα. Γιαννουλέα, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Σκάρκάλης και κα.Ζιούλη και ο Πρόεδρος της Δ.Κ Αγιάς κ.Μπατζιόλας.

Χαιρετισμό έκανε ο Πρόεδρος του Γ.Σ Ερμής Αγιάς κ.Θεόδωρος Ριζούλης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ Αγιάς κ. Αργυρούλης.


Βραβεύτηκε ο προπονητής της ομάδας Γρ.Γιασσάρης

Ο Γ. Σ Ερμής Αγιάς, οι αθλητές, οι φίλαθλοι και το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρουν τον προπονητή της ομάδας Γρηγόρη Γιασσάρη για την βράβευση του από το Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και την άνοδο στη Β Εθνική.

Γρηγόρης Γιασσάρης, προπονητής Ερμή Αγιάς

«Του ευχόμαστε υγεία, κάθε επιτυχία και τον ευχαριστούμε για ότι συνεχίζει να προσφέρει στην ομάδα μας». αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι αθλητές, οι φίλαθλοι και το Δ.Σ της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα