Έντονες αντιδράσεις για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στα Σκόπια (video)

16:07 20/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Έντονες αντιδράσεις και από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, για το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας στη Βουλή της ΠΓΔΜ. Με ανάρτηση του στο Τwitter, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος σχολίασε με σκωπτικό τρόπο το αποτέλεσμα, και πήρε απάντηση, από τον εκπρόσωπο των Σκοπίων.

Αιχμηρό ήταν το σχόλιο του Πάνου Καμμένου

για τη χθεσινή ψηφοφορία ο οποίος έγραψε στο twitter: «Ποιός θα φανταζόταν ότι στην Ευρώπη των αξιών και της δημοκρατίας όποιος δεν ψηφίζει κατά τις εντολές προφυλακίζεται και όποιος συμμορφώνεται παίρνει μπόνους 2 εκατ. ευρώ μαύρο χρήμα».

Ποιός θα φανταζόταν ότι στην Ευρώπη των αξιών και της δημοκρατίας οποίος δεν ψηφίζει κατά τις εντολες προφυλακίζεται και οποίος συμμορφώνεται παίρνει μπόνους 2.000.000€ μαύρο χρήμα. Ντρέπομαι

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) October 19, 2018

Απαντώντας του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στη FYROM, τον κάλεσε να ενημερωθεί ότι μοιράστηκε «fake news» που ήδη έχουν διαψευστεί επίσημα από την κυβέρνηση των Σκοπίων.

Dear Mr. Kammenos , please be informed that you have shared fake news already officially denied by our Government. In the spirit of democracy and good diplomacy lets work for the friendship between our countries.

— Миле Бошњаковски (@portparolVRM) October 19, 2018

Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ «Επτά», η Φώφη Γεννηματά, κατηγόρησε την κυβέρνηση για διγλωσσία με αφορμή τα όσα έγραψε ο Πάνος Καμμένος.

«Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στο Κοινοβούλιο της FYROM είναι αυτό που ήθελαν οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ, που κατέφυγαν σε όλα τα μέσα και σε ένα όργιο απροκάλυπτων παρεμβάσεων για να τη διασφαλίσουν», σχολιάζει το ΚΚΕ.

«Σύντομα θα έρθει η ώρα της Ελληνικής Βουλής. Ο Καμμένος τι θα κάνει τώρα; Θα συνεχίσει το θέατρο;», σημειώνει στο σχόλιο της η Ένωση Κεντρώων.

Αντίδραση υπήρξε και από τη Χρυσή Αυγή.

Πηγή: ΕΡΤ1

Ρεπορτάζ: Κώστας Κωνσταντόπουλος

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα