Ενισχυμένος ο Γυμναστικός κόντρα στον Παναθηναϊκό

17:53 20/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με δύο νέα πρόσωπα θα παραταχθεί στο ματς με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στο κλειστό της Νεάπολης (5 μ.μ.), ο Γυμναστικός Λάρισας, καθώς θα συμπεριληφθούν στην αποστολή οι νεοαποκτηθέντες, Γκάλογουέι και Στυλιανού.

Ωστόσο, ερωτηματικά αποτελούν οι τραυματίες Μαραγκός και Παπαντωνίου, η συμμετοχή των οποίων θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ο προπονητής του Γυμναστικού Λάρισας -Φάρος Θανάσης Σκουρτόπουλος αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό επισημαίνει τα εξής :

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Υποδεχόμαστε τον Παναθηναϊκό στη Λάρισα και θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή και αξιοπρεπή εμφάνιση διεκδικώντας όλες τις πιθανότητες που μας αναλογούν για να πάρουμε κάτι καλό από αυτό το ματς. Παίζοντας απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης μας δίνεται η δυνατότητα να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας και τελικά μόνο κέρδος μπορεί να έχει ο Γυμναστικός αγωνιζόμενος απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το ματς στην έδρα μας, έτσι ώστε να βγάλουμε στο γήπεδο, όλα όσα δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα.

Θέλουμε τον κόσμο της Λάρισας να έρθει στο γήπεδο να μας συμπαρασταθεί, να μας βοηθήσει και θα παρακολουθήσει και ένα ωραίο ματς. Επίσης θα έχει και την ευκαιρία να δει από κοντά μετά από πολλά χρόνια και μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός».

Keywords
Τυχαία Θέματα