Ενημέρωση για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από και προς Ικαρία για το 2021 ζητά ο δήμος του νησιού

09:04 16/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Ενόψει της κατάρτισης του προγράμματος για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια της επερχόμενης θερινής περιόδου, ο Δήμος Ικαρίας ζητά από την εταιρία ATTICA GROUP να λάβει ενημέρωση σχετικά με τις ημέρες και τις ώρες εκτέλεσης των δρομολογίων που εξυπηρετούν τα λιμάνια Αγίου Κηρύκου και Ευδήλου. Στην επιστολή του ο δήμαρχος Νίκος Καλαμπόγιας αναφέρει ότι “…η Ικαρία είναι ένα ακριτικό νησί με χιλιάδες μόνιμους κατοίκους, οι οποίοι μεταβαίνουν συχνά προς τα μεγάλα

αστικά κέντρα της χώρας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, αλλά και με χιλιάδες τακτικούς και νέους επισκέπτες, που επιλέγουν το νησί μας κυρίως για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Κρίνεται συνεπώς επιτακτική η ανάγκη του Δήμου μας για έγκαιρη ενημέρωση επί του προγραμματισμού, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στον εμπορικό και τουριστικό κόσμο της Ικαρίας να προετοιμαστεί κατάλληλα αλλά παράλληλα και πάνω απ’ όλα να επικυρωθεί ότι θα αποτελεί εξασφάλιση για την εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού στο σύνολό τους.

The post Ενημέρωση για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από και προς Ικαρία για το 2021 ζητά ο δήμος του νησιού appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα