«Ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα» στην ΕΡΤ1

10:34 16/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Το τρίτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της εξαιρετικής δραματικής κομεντί εποχής «Ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα» (Seaside Hotel / Badehotellet), παραγωγής Δανίας 2013-2017, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, την Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018 και ώρα 22:00.

Γενική υπόθεση: Βρισκόμαστε σε ένα μικρό παραθαλάσσιο ξενοδοχείο, στη Δανία, τα καλοκαίρια από το 1928 έως το 1933. Παρακολουθούμε τα κωμικοτραγικά συμβάντα στις ζωές των πλούσιων παραθεριστών, αλλά και του προσωπικού.

Καθώς οι καιροί αλλάζουν, την αισιοδοξία διαδέχεται η κρίση, ο μεγάλος κόσμος -πέρα από τα σύνορα της μικρής Δανίας- οδεύει προς την καταστροφή. Η εποχή θυμίζει τη δική μας: οικονομική κρίση, άρνηση να αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι τη σκληρότητα της πραγματικότητας, αιώνια όνειρα για την καλή ζωή.

Η σειρά, που έγραψαν η Δανέζα Χάνα Λούντμπλαντ μαζί με το σύζυγό της Στιγκ Θόρσμπε, σημείωσε τεράστια επιτυχία. Άρχισε να προβάλλεται στην τηλεόραση της Δανίας το 2013 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.Παραγωγή: Δανία 2013-2017.
Παίζουν: Rosalinde Mynster, Bodil Jørgensen, Amalie Dollerup, Lars Ranthe.

(Γ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 3ο. Ο Μάντσεν έδωσε ενέχυρο τα κοσμήματα της γυναίκας του για να βρει το απαιτούμενο κεφάλαιο για το νέο κατασκευαστικό του έργο. Αυτό αναστατώνει φοβερά τη γυναίκα του και ο γάμος τους κλονίζεται. Από το πουθενά όμως, η κα Μάντσεν δέχεται χείρα βοηθείας, όταν ο μυστηριώδης δικηγόρος Κβιστ έρχεται να μείνει στο ξενοδοχείο. Η Αμάντα έχει μετακομίσει μαζί με τον Μαξ στο καλοκαιρινό του σπιτάκι στην παραλία, αλλά φοβάται ότι ο Ντίτμαρ θα πραγματοποιήσει την απειλή του να κόψει τα χρήματα που δίνει στους γονείς της. Ο Βάιζε κάνει ό,τι μπορεί για να προστατεύσει τη νεαρή Μις Κίτι από το κυνηγητό του κ. Φρι, αλλά πρέπει να…

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα