«Ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα», στην ΕΡΤ1

01:50 18/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 22:00, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1 έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- το τρίτο και το τέταρτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της εξαιρετικής δραματικής κομεντί εποχής «Ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα», παραγωγής Δανίας 2013-2017.

Γενική υπόθεση: Βρισκόμαστε σε ένα μικρό παραθαλάσσιο ξενοδοχείο, στη Δανία, τα καλοκαίρια από το 1928 έως το 1933. Παρακολουθούμε τα κωμικοτραγικά συμβάντα στις ζωές των πλούσιων παραθεριστών,

αλλά και του προσωπικού. Καθώς οι καιροί αλλάζουν, την αισιοδοξία διαδέχεται η κρίση, ο μεγάλος κόσμος – πέρα από τα σύνορα της μικρής Δανίας – οδεύει προς την καταστροφή. Η εποχή θυμίζει τη δική μας: οικονομική κρίση, άρνηση να αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι τη σκληρότητα της πραγματικότητας, αιώνια όνειρα για την καλή ζωή.

Η σειρά, που έγραψαν η Δανέζα Χάνα Λούντμπλαντ μαζί με το σύζυγό της Στιγκ Θόρσμπε, σημείωσε τεράστια επιτυχία. Άρχισε να προβάλλεται στην τηλεόραση της Δανίας το 2013 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Παραγωγή: Δανία, 2013-2017.
Παίζουν: Rosalinde Mynster, Bodil Jørgensen, Amalie Dollerup, Lars Ranthe.

Επεισόδιο 3ο. Δέκα χρόνια έχουν περάσει από τότε που έφυγε εξοργισμένος ο Πολ, ο γιος του μακαρίτη κ. Άντερσεν, αλλά τώρα εμφανίζεται στο ξενοδοχείο για να κλείσει το ζήτημα της κληρονομιάς του ξενοδοχείου με την κα Άντερσεν. Στην κουζίνα, τα κορίτσια κουβεντιάζουν και αναρωτιούνται τι πραγματικά συνέβη ανάμεσα στον σοβαρό νέο άντρα και τον πατέρα του και αναρωτιούνται αν ήρθε γιατί θέλει πραγματικά να αναλάβει το ξενοδοχείο. Η Αμάντα είναι αποφασισμένη να αγνοήσει τον πατέρα της μέχρι αυτός να τηρήσει τη συμφωνία τους και να καθαρίσει το όνομα του Μόρτεν. Όμως, ξαφνικά, ανακαλύπτει ένα μυστικό…

Επεισόδιο 4ο. Η κα Άντερσεν προσπαθεί να πάρει δάνειο για να εξαγοράσει το μερίδιο του Πολ, αλλά η τράπεζα της αρνείται. Όταν εμφανίζεται αγοραστής για το ξενοδοχείο, η Φίε αποφασίζει να μιλήσει στον Πολ υπέρ της κας Άντερσεν. Οι γυναίκες του ξενοδοχείου έχουν βαρεθεί την τεμπελιά των συζύγων τους και αποφασίζουν να πάνε εκδρομή στο Σκάγκεν. Τελικά, όμως, αποδεικνύεται ότι οι άντρες μια χαρά περνούν χωρίς τις γυναίκες τους. Ο Μόρτεν εμφανίζεται στο ξενοδοχείο ελεύθερος απ’ όλες τις κατηγορίες και επιτέλους μπορούν με τη Φίε να είναι μαζί.

Keywords
Τυχαία Θέματα