Ελεύθερος ο δρόμος από την Εισαγγελία για τη συνέχιση των έργων στην Καραπαντζάκη

11:53 24/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελίας θα συνεχιστούν τα έργα στην Καραμπατζάκη. Αυτό προκύπτει από τη συνάντηση που είχαν νωρίτερα σήμερα μαζί του, ο ασκών χρέη δημάρχου Θ. Θεοδώρου και η δημοτική σύμβουλος Φωτεινή Κοκκινάκη εκ μέρους των κατοίκων.

Όπως έγινε γνωστό τα έργα στην Καραμπατζάκη θα συνεχιστούν εφόσον ακόμα δεν έχει κριθεί από την Αποκεντρωμένη η νομιμότητα της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου, που λήφθηκε τη Δευτέρα και κατά της οποίας προσέφυγαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαργαρίτης Πατσιαντάς και Θωμάς Κλημόπουλος και η οποία αφορούσε τα έργα στην Καραμπατζάκη.Η Επιθεώρηση
Εργασίας κατα πληροφορίες είπε στον εργολάβο οτι δεν μπορεί να συνεχίσει τις εργασίες σε ένα εργοτάξιο που δεν ειναι σωστά περιφρουρημενο ώστε να μην ενέχει κινδύνους για τους κατοίκους.Η αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε ότι δεν είναι έτοιμη να περιφρουρήσει το έργο και αυτό θα μπορούσε να γίνει σε επόμενο χρονικό διάστημα.

Αυτή την ώρα οι κάτοικοι συζητούν για το πως θα συνεχιστεί η περιφρούρηση του έργου και σε ποιες άλλες ενέργειες θα προβούν. Αποφασίστηκε να πραγματοποιήσουν νέα συνέλευση την Κυριακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα