Ειδήσεις ΕΡΤ Κομοτηνής 18 Δεκεμβρίου 2018

12:16 18/12/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Αυτοδιοίκηση
Πρώτος περιφερειακός Δήμος και 4ος στη Χώρα, o Δήμος Ιάσμου σε εξοικονόμηση ενέργειας με φωτιστικά LED

Στην πρώτη θέση σε επίπεδο περιφερειακού δήμου και στην τέταρτη θέση σε πανελλαδικό επίπεδο βρίσκεται ο Δήμος Ιάσμου, σε ότι αφορά την ενεργειακή αναβάθμιση και εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων, μέσω της αντικατάστασης των φωτιστικών σωμάτων και των εγκαταστάσεων με λαμπτήρες τύπου λεντ.
Χθες στο Δημαρχείο Ιάσμου υπογράφηκε η σύμβαση με την οποία σηματοδοτείται η έναρξη υλοποίησης της εμβληματικής επένδυσης εκσυγχρονισμού του ηλεκτροφωτιστικού συστήματος του Δήμου

Ιάσμου.
Η χρηματοδότηση του έργου έγινε από το Ταμείο Παρακαταθηκών και δανείων και από την ευρωπαϊκή τράπεζα επενδύσεων, με το ύψος του δανείου να αγγίζει τα 750.000 ευρώ-όσο και το κόστος του έργου-!

Εκατό χιλιάδες ευρώ ετησίως θα εξοικονομεί ο Δήμος Ιάσμου

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, Κώστα Βαρλαμίτη, ο Δήμος Ιάσμου θα εξοικονομήσει το 70% του ενεργειακού κόστους, που σημαίνει 100.000 ευρώ ετησίως ίσως και παραπάνω και η αποπληρωμή του δανείου θα γίνει σε 4,5 έτη.
Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 8 μήνες, ενώ η ανάδοχος εταιρεία, μέσω του εκπροσώπου της Ιωάννη Δαστερίδη, υπογράμμισε πως θα καταβληθεί προσπάθεια να γίνει νωρίτερα.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, Βασίλης Τσολακίδης, υπογράμμισε πως από την ενεργοποίηση των Δήμων για την μείωση του ενεργειακού κόστους στην Αυτοδιοίκηση, μπορούν να εξοικονομηθούν μέχρι και 100 εκ ευρώ
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Καδή Ισμέτ θα διαθέσει για κοινωνική πολιτική, ενώ άμεσα θα μειωθούν τα Δημοτικά τέλη. Παράλληλα ο κ. Ισμέτ δήλωσε πως ο Δήμος Ιάσμου θα συνεχίσει τις επενδύσεις στην ενέργεια, με παραγωγή ενέργειας, προκειμένου να εξοικονομεί πόρους για έργα υποδομής.

ΔΠΘ
Φ.Μάρης: «Την 4η Νομική δεν την θέλει ούτε η ολομέλεια των Δικηγόρων της χώρας, ούτε και οι Νομικές Αθήνας και Θες/νικης»

Το Δημοκρίτειο πριν προβεί στην ανακοίνωση για την ίδρυση και λειτουργία νέων τμημάτων, έκανε διαβούλευση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και γι’αυτό δεν έχει προβλήματα αντιδράσεων με τα νέα τμήματα που προτείνει για την διεύρυνση.
Αυτό τόνισε μιλώντας στο περιφερειακό πρόγραμμα της ΕΡΤ ΑΜ-Θ, ο αντιπρύτανης Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Φώτης Μάρης.
Ο κ. Μάρης ξεκαθάρισε πως στην ίδρυση της 4ης Νομικής στην Πάτρα, δεν αντιδρά μόνο η Νομική Θράκης, αλλά και η Νομική Θες/νικης και Αθηνών.
Επι πλέον πρόσθεσε πως αντιδρά και η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας.

Ο Β.Tσαουσίδης για τις κινητοποιήσεις για τη Νομική: “Η xαμένη μάχη του ΔΠΘ”

Με ανάρτησή του στο FB και τίτλο “Η χαμένη μάχη του ΔΠΘ” ο Καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής και υποψήφιος πρύτανης στις πρόσφατες εκλογές Βασίλης Τσαουσίδης, ασκεί δριμύτατη κριτική στον τρόπο αντίδρασης του ΔΠΘ για την ίδρυση 4ης Νομικής Σχολής στην Πάτρα.
Στην ανάρτηση του μεταξύ άλλων αναφέρει:
Το ΔΠΘ αποφάσισε την αναστολή του εκπαιδευτικού έργου λόγω της ανακοίνωσης του Πανεπιστημίου Πατρών για ίδρυση Νομικής Σχολής μετά από σύμφωνη γνώμη του Υπουργείου. Η απόφαση αυτή είναι προβληματική και η επιχειρηματολογία της απόφασης ακόμα πιο προβληματική καθώς:
-“Αναδεικνύει” σε εθνικό επίπεδο το Δημοκρίτειο ως πανεπιστήμιο ειδικής μεταχείρισης που μπορεί να επιβιώσει μόνο μέσω απαγορεύσεων σε άλλα ιδρύματα
– Δεν απαντά στο καίριο ερώτημα γιατί η “απειλή της επιβίωσης” δεν ισχύει για όλες τις σχολές που ιδρύονται σε άλλα πανεπιστήμια και ισχύει μόνο για την Νομική.
– Δεν απαντά στο επιχείρημα γιατί η ίδρυση 9 νέων τμημάτων στο Δημοκρίτειο δεν βλάπτει με όμοιο τρόπο τα άλλα Πανεπιστήμια.
– Δεν απαντά στο ερώτημα πώς η επίκληση του κρατικού παρεμβατισμού συνδυάζεται με την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων.
– Δεν απαντά στο ερώτημα πώς αντιλαμβάνεται το Δημοκρίτειο την αυτοδυναμία των ανώτατων ιδρυμάτων.
Η στρατηγική απόφαση της διοίκησης να προτάξει και πάλι την γεωγραφική μας θέση και την πληθυσμιακή μας ιδιομορφία και να απαιτήσει ειδική μεταχείριση είναι, κατά την άποψή μου, λάθος. Σε μια εποχή ανταγωνισμού, προβάλλει λάθος εικόνα για το Πανεπιστήμιο.
Η λογική της ενωμένης Θράκης, στην οποία η ακαδημαϊκή άποψη διαμορφώνεται από τους τοπικούς φορείς, συμπεριλαμβανομένης και της εκκλησίας, δίνει το στίγμα ενός Πανεπιστημίου που δεν θεραπεύει επιστήμες αλλά ανησυχίες τοπικών παραγόντων. Η σωστή στρατηγική θα έπρεπε να είναι να ενισχυθούν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Πανεπιστημίου ώστε αυτό να αποτελεί επιλογή των μελών ΔΕΠ και των φοιτητών με ακαδημαϊκά κριτήρια.
Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο τμήμα μελών ΔΕΠ του ΔΠΘ που δεν το εκφράζουν οι αποφάσεις αναστολής, η αφορμή των αποφάσεων και η επιχειρηματολογία τους. Ελπίζω η διοίκηση και οι φορείς να αντιληφθούν το πρόβλημα που δημιουργούν στο ΔΠΘ επιχειρώντας καλοπροαίρετα να το βοηθήσουν.

Υπογραφή Μνημονίου μεταξύ ΔΠΘ και Δ΄ Σώματος Στρατού

Σήμερα στις 11 το πρωΐ στο κτίριο Διοίκησης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου, θα υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του ΔΠΘ και του Δ’ Σώματος Στρατού.
Το Μνημόνιο θα υπογράψουν από πλευράς του Δ.Π.Θ. ο Πρύτανης Καθηγητής, Αλέξανδρος Πολυχρονίδης, και από πλευράς του Δ’ΣΣ ο Διοικητής
Αντιστράτηγος, Γεώργιος Καμπάς.
Παράλληλα θα γίνει υπογραφή επιμέρους Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Δ.Π.θ. και της Διοίκησης Μηχανικού του Δ’ ΣΣ.

ΑΔΕΔΥ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα διόδια Μέστης

Κάλεσμα για Διαμαρτυρία στα διόδια Μέστης αύριο, για το ζήτημα παύσης της απαλλαγής για τα διόδια Μέστης και Ιάσμου για μόνιμους κατοίκους, απευθύνει η ΑΔΕΔΥ Ροδόπης με ανακοίνωσή της.
Με αίτημα την συνέχιση της απαλλαγής καταβολής διοδίων, η ΑΔΕΔΥ προγραμματίζει συγκέντρωση αύριο στις 13:30 στον σταθμό διοδίων της Μέστης και καλεί σε αυτήν όλους τους εργαζόμενους, αλλά και όλους τους φορείς του νομού Ροδόπης. «Ζητούμε άμεσα: «Να μην σταματήσει η απαλλαγή των διοδίων για την περιοχή μας, αλλά και για όλες τις περιοχές που έχουν ιδιαίτερα προβλήματα απομόνωσης, όπως όλες οι ακριτικές περιοχές. Η απαλλαγή αυτή να ισχύει αφενός για όλους τους μόνιμους κατοίκους, αλλά και για όσους εργάζονται σ’ αυτές», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πρωτογενής Τομέας
Νέο Διατροφικό μοντέλο με συμπυκνωμένα μίγματα Ελληνικών υπερ τροφών;

Ένα ξεχωριστό «Καφέ της Επιστήμης» είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στη Δράμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας, το περασμένο Σάββατο!
Πρόκειται για την δρομολόγηση μια αξιέπαινης προσπάθειας από πλευράς της Γεωπόνου Δρ Βιολογίας και Φυσιολογίας Φυτών, Τακτική Ερευνήτρια στο EΛΓΟ –ΔΗΜΗΤΡΑ, Διευθύντρια του Ινστιτούτου Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων, Ελένης Μαλούπα, για την όσο το δυνατόν απλοποίησης της προσέγγισης του κόσμου στην καλή, ποιοτική και ασφαλή τροφή και ταυτόχρονα προσιτή.
Η συγκεκριμένη δράση είναι ενταγμένη στο πλαίσιο ενός προγράμματος της Επισιτιστικής Ασφάλειας , όπου 16 Βοτανικοί Κήποι της Ευρώπης έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους, για την εξασφάλιση σε όλους ποιοτικής, ασφαλούς και σε προσιτή τιμή τροφής-The big pic nic-.
Σύμφωνα με την πρόταση που έχουν καταλήξει η κ. Μαλούπα με τους συνεργάτες της, πρόκειται για συμπυκνωμένα μίγματα υπερ τροφών-super foods-, από Ελληνικές καλλιέργειες, με τη μορφή σούπας και σαλάτας!
Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο διατροφικό μοντέλο, θα είναι σε πολύ προσιτές τιμές, ακριβώς επειδή θα λείπει η διαφήμιση και όλοι εκείνοι οι επιβαρυντικοί παράγοντες, που ανοίγουν την ψαλίδα της τιμής ενός φυσικού προϊόντος, εις βάρος του τελικού καταναλωτή.
Αυτό το νέο διατροφικό μοντέλο, υιοθετήθηκε και θα παρουσιασθεί και ως πρόταση και στο συνέδριο που θα γίνει στις 27 Φεβρουαρίου στη Μαδρίτη.

Πρωτογενής Τομέας
Ανάρτηση καταστάσεων κατανομής επιλέξιμων βοσκοτόπων έτους 2018

Από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης (ΑΜΘ) και ειδικότερα από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας ανακοινώνεται πως έχουν αναρτηθεί οι καταστάσεις κατανομής επιλέξιμων βοσκοτόπων έτους 2018.
Σύμφωνα με την σχετική Υπουργική Απόφαση καλούνται οι κτηνοτρόφοι της Περιφέρειας ΑΜ-Θ να προσέλθουν εντός 30 ημερών στα γραφεία της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας, που υπάγεται η έδρα της εκμετάλλευσής τους, προκειμένου να λάβουν γνώση ενυπόγραφα για την ισχύουσα κατανομή.
Σε περίπτωση μη προσέλευσης, θεωρείται ότι οι δικαιούχοι κτηνοτρόφοι αποδέχονται την κατανομή ως έχει και αποποιούνται του δικαιώματος ένστασης.

Κόμματα
-Στην Νέα Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ οι Α. Πασχάλης και Π. Βώβου από την Ξάνθη και η Μαγδαληνή Γιαμουστάρη από την Ροδόπη

Στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ αναδείχτηκαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας δύο στελέχη από την Ξάνθη. -Σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Νομού Ξάνθης, συγχαίρει την κ. Βώβου Πελαγία και τον κ. Πασχάλη Αντώνη για την εκλογή τους, κατά την εκλογική διαδικασία που διεξήχθη στη διάρκεια του 12ου τακτικού συνεδρίου της παράταξης, ως μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της παράταξης. Ευχόμαστε στους εκλεγέντες καλή θητεία και καλή επιτυχία στο έργο τους

Ανακοίνωσε ψηφοδέλτια το ΚΙΝΑΛ απουσιάζει η Ξάνθη

Στην ανακοίνωση των υποψηφίων βουλευτών για αρκετές εκλογικές περιφέρειες προχώρησε το ΚΙΝΑΛ . Από τη λίστα των υποψηφίων απουσιάζει η Ξάνθη, όπως και μερικές ακόμη περιοχές ενώ ο Κομοτηναίος Πρώην Υπουργός Γιώργος Πεταλωτής θα είναι υποψήφιος στο Νότιο Τομέα της Αθήνας.
Υποψήφιοι στον Ν.ΡΟΔΟΠΗΣ:ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ (ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ)-ΓΟΛΓΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ,ΜΑΝΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΟΥΣΤΑΦΑΟΓΛΟΥ ΣΙΜΠΕΛ.

Αυτοδιοίκηση-Εκλογές
“Σύμπραξη Προοπτική¨Η παράταξη του υποψηφίου δημάρχου Αντώνη Γραβάνη

Την υποψηφιότητα του ως δημάρχου Κομοτηνής ανακοίνωσε χθες βράδυ ο νυν δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξης “Εμείς η Πόλη” Αντώνης Γραβάνης.
“Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός είμαι λάτρης της πολιτικής όταν αυτή φέρνει αποτελέσματα. Δίνουμε μάχες στο επιμελητήριο η τοπική ανάπτυξη χρειάζεται τη σύμπραξη της πολιτείας, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ Γραβάνης.
Αναφερόμενος στους άξονες της παράταξης του που έχει τίτλο “Σύμπραξη Προοπτική”, είναι αναβάθμιση νέων δομών κοινωνικής αλληλεγγύης, μετασχηματισμός της Κομοτηνής σε ενεργειακό κέντρο βελτίωση, της καθημερινότητας των δημοτών, στήριξη του ΔΠΘ και διασύνδεση του με την τοπική κοινωνία, ενίσχυση δραστηριοτήτων εξωστρέφειας και τουρισμού. Στήριξη του πρωτογενούς τομέα και εξαγωγών.
Τέλος ο κ Γραβάνης ανακοίνωσε τους πρώτους 20 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του. Μεταξύ αυτών είναι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Σωματείων Ανέστης Βαφειάδης, ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Γιώργος Κεπελής, ο γιατρός Μάινας Κωνσταντίνος.

Αγορά
Σε ισχύ το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

Σε ισχύ το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των Εμπορικών Καταστημάτων της Κομοτηνής.
Σύμφωνα με αυτό τα καταστήματα είναι ανοικτά πρωΐ και απόγευμα, ενώ θα είναι ανοικτά και την Κυριακή πριν την Παραμονή των Χριστουγέννων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι καταναλωτές για τις αγορές τους.
Πιο συγκεκριμένα τα καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 8:30 το πρωΐ έως τις 14:30 και από τις 17:30 έως τις 21:00

Εθελοντισμός-Αλληλεγγύη
Παιδική θεατρική παράσταση αλληλεγγύης για την μικρή Χρυσοβαλάντω σήμερα στην Ξάνθη

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Πυροσβεστών Ξάνθης σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, το 12ο Δημοτικό Σχολείο, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και το Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου, συμμετέχουν στη μεγάλη ομάδα συμπαράστασης και αλληλεγγύης που δημιουργήθηκε στην πόλη της Ξάνθης . Μια ομάδα και ένας αγώνας που έχει μόνο έναν νικητή. Την ούτε ενός χρόνου μικρή Χρυσοβαλάντω, που πάσχει από μία σπάνια ασθένεια και η εγχείρηση της είναι πολυδάπανη σε νοσοκομείο του εξωτερικού.
Για το σκοπό αυτό διοργανώνεται παιδική θεατρική παράσταση «παράσταση με το ζόρι» του Χριστόφορου Μαλικιώση σήμερα στις 18:30 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης. Πρωταγωνιστές της παράστασης είναι ο δάσκαλος και τα παιδιά της Ε1 τάξης του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης.
Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Για την οικονομική ενίσχυση της μικρής Χρυσοβαλάντους, θα υπάρχουν δελτία οικονομικής ενίσχυσης του ενός ευρώ κατά την είσοδο στο θέατρο, για όποιον θέλει να βοηθήσει .

Πολιτισμός
Εκδήλωση για τα Χριστούγεννα από το θεατρικό εργαστήρι «Επι Σκηνής»

Τα μαθητικά τμήματα του θεατρικού εργαστηρίου “Επί Σκηνής” διοργανώνουν τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή με τίτλο «Ένα τραγούδι για την αγάπη».
Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στις 20:00 στο Πολιτιστικό Κύτταρο (πρώην Ρεξ).
Διδασκαλία: Μυρσίνη Λαντζουράκη

Αστυνομία
Επιχείρηση σε Ξάνθη-Κομοτηνή-Αλεξανδρουπολη συνελήφθησαν 20 άτομα

Στην εξάρθρωση δύο μεγάλων εγκληματικών οργανώσεων με πλοκάμια σε Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολης, Αθήνα και Θεσαλλονίκη προχώρησε η Αστυνομία μετά από πολύμηνη προετοιμασία και συντονισμένη επιχείρηση την Κυριακή και τη Δευτέρα .Συνελήφθησαν 20 άτομα, κατηγορούνται άλλοι 66 . Από την Αστυνομία έχει τεκμηριωθεί η νομιμοποίηση εσόδων από αυτές τις εγκληματικές δραστηριότητες, δηλαδή ξέπλυμα χρήματος, με την αγορά τουριστικών λεωφορείων και τη δημιουργία τουριστικού γραφείου, το οποίο λειτουργούσε στη Θεσσαλονίκη.
Επιπλέον έχει τεκμηριωθεί η εξαγωγή στην Τουρκία μεγάλων χρηματικών ποσών υπό τη μορφή μετρητών. Το κύκλωμα διακινούσε μεγάλες ποσόσητες απομιμήσεων και εμπλέκονται σε κακουργηματικής μορφής πλαστογραφίες για την εισαγωγή των ειδών και ξέπλυμα μαύρου χρήματος ενώ διατηρούσε αποθήκες σε Ξάνθη, Κομοτηνή, Αθήνα, Θεσσαλονίκη.

Ξανθιώτης επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός

Ένας επιχειρηματίας της Ξάνθης βρέθηκε νεκρός στην επιχείρησή του το μεσημέρι της Δευτέρας.
Πρόκειται για επιχείρηση που βρίσκεται πίσω από τα Εβραϊκά Νεκροταφεία, στις γραμμές του τραίνου προς τον Πετεινό.Τον άτυχο άνδρα, που είχε προβλήματα υγείας βρήκε νεκρό σε μια καρέκλα, εργαζόμενη η οποία ειδοποίησε την Αστυνομία. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο θάνατός του οφείλεται σε καθαρά παθολογικά αίτια. Aσθενοφόρο μετέφερε τη σωρό του ενώ θα ακολουθήσει η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής

Αθλητική Ενημέρωση
Στην Ξάνθη παίχτηκε το μοναδικό 5άρι του Τζόκερ

Στην Ξάνθη παίχτηκε το μοναδικό τυχερό 5άρι της κλήρωσης του Τζόκερ της Κυριακής.Το επιτυχημένο δελτίο κερδίζει 67.492 ευρώ και παίχτηκε στο πρακτορείο της Χριστίνας Κανέλλου στην οδό Μιαούλη 4. Ήταν ένα δελτίο με 3 στήλες και μια επιτυχία.Εξάρι δεν βρέθηκε μετά την κλήρωση και έτσι οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας θα μοιραστούν στην επόμενη κλήρωση 800.0000 ευρώ τουλάχιστον από το τζακ ποτ.

www.ert.gr

Keywords
ειδήσεις, ΕΡΤ, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, εορταστικο ωραριο, τραπεζες, σημαίνει, εταιρεία, δπθ, αθηνα, νέα, πατρα, εκλογες, προβάλλει, δεπ, μνημονιο, διοδια, ΑΔΕΔΥ, δραμα, δραση, big, συγκεκριμένο, αμθ, νεα δημοκρατια, ξανθη, ψηφοδελτια, αχμετ, κυριακη, ισχύ, θεατρο, Χριστούγεννα, κύτταρο, ρεξ, κομοτηνη, θεσσαλονικη, οφείλεται, ert, εθνικη τραπεζα, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , Κορμός Χριστουγέννων, ωραριο καταστηματων, τζοκερ, ομαδα διας, καθαρα δευτερα, αποτελεσματα πανελληνιων 2011, αποτελεσματα πανελληνιων, τραπεζα της ανατολης, Καλή Χρονιά, αλεξανδρουπολη, μνημονιο 2, εκλογες 2012, ποιοι βουλευτες εκλεγονται, αποτελεσματα πανελληνιων 2012, κοινωνικος τουρισμος, μνημονιο 3, τελος του κοσμου, γιορτη σημερα, κοινωνια, αυτοδιοικηση, αποτελεσματα, κληρωση, δημοκριτειο, νικητη, αστυνομια, γνωμη, γνωση, δπθ, εδρα, θανατος, θητεια, κηποι, πλαισιο, προγραμμα, σχολες, τα νεα, υψος, φωτιστικα, χθες βραδυ, αγορα, αξονες, αφορμη, αχμετ, βραδυ, βρισκεται, γινει, γραφεια, δασκαλος, δεπ, δευτερα, διευθυνση, δημος, διοικηση, εγινε, εγχειρηση, ευκαιρια, αιθουσα, ευρω, ενεργεια, εργα, επενδυσεις, εποχη, επρεπε, επιτυχια, εταιρεία, ετη, ιδρυση, ισχυει, διαφημιση, εικονα, κύτταρο, κτιριο, λαθος, λειτουργια, λειπει, μαδριτη, μηνες, μειωση, μορφη, νομικη, ξεπλυμα χρηματος, προβάλλει, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ομαδα, οφείλεται, παιδια, πεμπτη, περιφερειακο, πεταλωτης, υπογραφη, προβληματα, πρυτανης, πρωταγωνιστες, συγκεκριμένο, συγκεκριμενα, συγκεντρωση, στιγμα, σχολειο, ταμειο παρακαταθηκων και δανειων, ταμειο παρακαταθηκων, τιμη, τμημα, τουρκια, ισχύ, ψαλιδα, κωνσταντινος, αγορες, αγωνας, super, big, δημοτικα, εθνικο, γιορτη, χωρα, ιδιαιτερα, κυριακη, νοσοκομειο, σημαίνει, σωρο, τραπεζα, τυχερο, υγειας, βωβου, ξεπλυμα
Τυχαία Θέματα