Ευχές από Mακρόν και Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο στον Τραμπ για ανάρρωση

23:31 2/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Μήνυμα φιλίας και ευχές για «γρήγορη ανάρρωση» απεύθυναν ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του Μπριζίτ στον Ντόναλντ και τη Μελάνια Τραμπ.

Στα μηνύματά τους, στα αγγλικά, οι Μακρόν «εξέφρασαν και οι δύο τα φιλικά τους αισθήματα και ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση στον πρόεδρο και την πρώτη κυρία των ΗΠΑ», αναφέρει η ανακοίνωση. «Μείνετε δυνατοί», καταλήγει το μήνυμα του Γάλλου προέδρου προς τον Ντόναλντ Τραμπ.

Πολλοί ηγέτες απ’ όλον τον κόσμο έστειλαν

τις ευχές τους στον Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος αναγκάστηκε να διακόψει την προεκλογική εκστρατεία του αφού βρέθηκε θετικός στην Covid-19.

«Προσευχόμαστε στον Θεό για την ταχεία και πλήρη ανάρρωση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ και της πρώτης κυρίας της χώρας», σημειώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος. Μάλιστα, όπως επισημαίνει, «Προσευχόμαστε διαρκώς για τον καθένα και την καθεμία που έχουν νοσήσει και έχουν πληγεί από την πανδημία του κορονοϊού».

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ λαμβάνει μια πειραματική θεραπεία για την Covid-19, με πολυκλωνικά αντισώματα και έχει «υψηλό ηθικό» μολονότι αισθάνεται κόπωση, ανακοίνωσε απόψε ο γιατρός του Λευκού Οίκου.

Η εξέλιξη με τον πρόεδρο Τραμπ, δεν φρέναρε τις πολιτικές διεργασίες στις ΗΠΑ, καθώς όπως έγινε γνωστό, το ντιμπέιτ των δύο υποψήφιων αντιπροέδρων του Ρεπουμπλικάνου Μάικ Πενς και της Δημοκρατικής Κάμαλα Χάρις, θα διεξαχθεί κανονικά και δεν θα μετατεθεί λόγω της προσβολής του προέδρου Τραμπ από τον κορονοϊό.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters, AFP

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα