Δημοπρατούνται οι εργασίες αποκατάστασης στην κοίτη του Πάμισου ποταμού στο Μουζάκι

18:03 14/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας το έργο για την αποκατάσταση των βλαβών που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2020 στην περιοχή του Δήμου Μουζακίου εντός της κοίτης του Πάμισου ποταμού.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, που υπέγραψε την έγκριση διάθεσης πίστωσης 248.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, δήλωσε: “Προχωράμε τα έργα αποκατάστασης σε τμήματα της κοίτης του Πάμισου ποταμού στο Δήμο Μουζακίου μετά τις καταστροφές που προκάλεσε ο μεσογειακός

κυκλώνας «Ιανός». Όλοι χρειάζεται να έχουμε στο μυαλό μας τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Θέλουμε συνεργασία και ανταγωνισμό προσφοράς. Η εποχή χρειάζεται μέτρο, αυτοσυγκράτηση και δράση”.

Οι εργασίες που θα γίνουν αφορούν, στον καθαρισμό της βαθιάς και ευρείας κοίτης σε σποραδικές θέσεις, στην αποκατάσταση, ενίσχυση αναχωμάτων και διάστρωση αγροτικού δρόμου επί του αναχώματος, και στην ενίσχυση και προστασία των πρανών με συρματοκιβώτια.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα