Δικηγορικός Σύλλογος Κομοτηνής: Δωρεά 3000 ευρώ στο «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο

19:40 3/4/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Το ποσό των τριών χιλιάδων (3.000,00) ευρώ για προμήθεια υγειονομικού υλικού προς ενίσχυση και προστασία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της πόλης της Κομοτηνής αποφάσισαν να διαθέσουν το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου ΡΟΔΟΠΗΣ και το Δ.Σ. του Λ.Ε.Α.Δ. ΡΟΔΟΠΗΣ (Λογαριασμός Ενίσχυσης και Αλληλοβοήθειας Δικηγόρων Ροδόπης).

Η πρόεδρος του ΔΣ κα Ιωάννα Χατζηαντωνίου

Συμμετέχουν έτσι στη συλλογική εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημικής κρίσης και τη στήριξη εμπράκτως του συστήματος Δημόσιας Υγείας από τον ιό COVID–19 λαμβάνοντας υπόψη τις αυξημένες ανάγκες του ιατρικού,

νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

«Δηλώνουμε ότι θα σταθούμε ενεργά δίπλα στην υπεράνθρωπη προσπάθειά τους και θα συμβάλλουμε, με όσα μέσα διαθέτουμε, στη στήριξή τους για την κατά το δυνατόν ομαλή και αποτελεσματική αντιμετώπιση αυτής της μεγάλης δοκιμασίας για τη δημόσια υγεία και την κοινωνία.» τονίζεται στην κοινή ανακοίνωση που υπογράφουν  η πρόεδρος του ΔΣ κα Ιωάννα Χατζηαντωνίου και η πρόεδρος του Λ.Ε.Α.Δ. κα Άννα Αποστολίδου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα