Διαμαρτυρία των κατοίκων για τις εργασίες στην οδό Μαιάνδρου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

15:52 11/4/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συμβολικό αποκλεισμό της εσωτερικής περιφερειακής οδού της Θεσσαλονίκης, στο ύψος της οδού Μαιάνδρου, πραγματοποίησαν κάτοικοι του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου. Διαμαρτυρήθηκαν για τις εργασίες που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στο σημείο, καθώς, όπως υποστηρίζουν, θα αποκοπεί η πρόσβασή τους προς την περιοχή του Κορδελιού. Επίσης, προχώρησαν σε αποκλεισμό και των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να σημειωθούν καθυστερήσεις στην κίνηση των οχημάτων

κατά μήκος της εσωτερικής περιφερειακής οδού.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕΜΠΕ ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Πέτρος Σούλας, λόγω των συγκεκριμένων εργασιών «ο δήμος χωρίζεται στα δύο» καθώς ο δρόμος αυτός ήταν η μοναδική διάβαση για να περνούν απέναντι οι κάτοικοι άνωθεν του περιφερειακού.

«Η περιφερειακή οδός χωρίζει την περιοχή μας και τα έργα κλείνουν τη μοναδική διάβαση ώστε να μπορούν να περνούν απέναντι οι κάτοικοι. Τα παιδιά δεν θα μπορούν να πάνε σχολείο. Οι κάτοικοι δεν θα έχουν σούπερ μάρκετ και φαρμακείο για τις καθημερινές τους ανάγκες και θα χρειάζεται να κάνουν χιλιόμετρα. Ως δημοτική αρχή ζητάμε να κατασκευαστεί μια πεζογέφυρα για την ασφαλή μετακίνηση των πεζών, προκειμένου να μπορούν με εναλλακτικό τρόπο να διασχίζουν την περιφερειακή οδό», είπε ο κ. Σούλας.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα