ΔΕΘ-Helexpo και Γ΄ Σώμα Στρατού πρόσφεραν σχολικό και αθλητικό εξοπλισμό σε δημοτικά σχολεία ακριτικών χωριών του Ν. Φλώρινας

10:33 23/5/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη δωρεά σχολικού και αθλητικού εξοπλισμού σε δύο δημοτικά σχολεία ακριτικών χωριών του νομού Φλώρινας προχώρησε η ΔΕΘ-Helexpo σε συνεργασία με το Γ’ Σώμα Στρατού.

Ειδικότερα, ο εθνικός εκθεσιακός φορέας και το Γ’ Σώμα Στρατού βρέθηκαν στα χωριά Κέλλη και Άγιος Γερμανός Πρεσπών, όπου παρέδωσαν σε δύο δημοτικά σχολεία όργανα πειραμάτων φυσικής, φωτοτυπικό μηχάνημα, χάρτες, μπάλες ποδοσφαίρου και μπάσκετ,

χρονόμετρα και στρώματα γυμναστικής. Τη ΔΕΘ-Helexpo εκπροσώπησαν ο πρόεδρός της, κ. Τάσος Τζήκας και ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής, κ. Αλέξης Τσαξιρλής, ενώ το Γ΄Σώμα Στρατού ο διοικητής του, κ. Δημήτρης Μπίκος. Το δημοτικό σχολείο στο χωριό Κέλλη έχει 42 παιδιά και το δημοτικό σχολείο του Αγίου Γερμανού Πρεσπών 35.

Η δωρεά αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΔΕΘ-Helexpo, που, πέραν του αμιγώς εκθεσιακού της ρόλου, προσπαθεί να αναλαμβάνει και δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα