Δ. Μακεδονία: Αυτόνομη στις εκλογές η «Δημιουργία Ξανά!»

10:39 17/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Υπέρ της πλήρης απελευθέρωσης της οικονομίας και της μείωση της φορολογίας στο 12% για όλους, τάχθηκε από την Κοζάνη ο πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά!» Θάνος Τζήμερος. Όπως ανέφερε κάτι τέτοιο, σε συνδυασμό με δραστικές μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο θα φέρει την αναγκαία ανάπτυξη στη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης περιοδείας του στη Δυτική Μακεδονία, ο κ. Τζήμερος είχε συνάντηση

με φίλους του κόμματός του, ενώ σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους τόνισε ότι, τόσο η Κυβέρνηση όσο και η ΝΔ στη ΔΕΘ, «υποσχέθηκαν ουσιαστικά τα ίδια». Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ανάπτυξη στη χώρα μας δεν έρχεται με τις μειώσεις στις ασφαλιστικές εισφορές και τις αυξήσεις τις συντάξεις, αλλά «μόνο εάν απελευθερώσεις το σύνολο της οικονομίας».

Παράλληλά στηλίτευσε «τον κρατισμό», που υπάρχει, όπως τόνισε, στη Ελλάδα, ενώ ανέφερε πως στο χώρο της ενέργειας στη Δυτική Μακεδονία «δεν μπορεί να μονοπωλεί η ΔΕΗ».

Τέλος ανέφερε ότι το κόμμα του «Δημιουργία Ξανά!» θα κατέβει αυτόνομη στις βουλευτικές εκλογές και στόχος της θα είναι να μπει στη Βουλή, έτσι ώστε να παίξει καθοριστικό ρόλο την επόμενη ημέρα. Μάλιστα όπως τόνισε αυτό μπορεί να γίνει δίνοντας, ενδεχομένως στη ΝΔ, «ενδεχόμενη ψήφο εμπιστοσύνης στις φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις».

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα