Χριστουγεννιάτικος κήπος στο Αλκαζάρ

18:43 20/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τα φετινά Χριστούγεννα στη Λάρισα θα είναι διαφορετικά. Ένας μεγάλος χριστουγενιάτικος κήπος θα στηθεί στο Αλκαζάρ, γεμάτος θαύματα στο πνεύμα της γιορτής και πολλές δράσεις.

Από τις 9 Δεκεμβρίου μέχρι τις 7 Ιανουαρίου στον κήπο του Αλκαζάρ, θα φιλοξενηθούν μουσικοχορευτικά δρώμενα, live μουσικά σχήματα, παιχνίδια και κεράσματα, face

painting, εικαστικά εργαστήρια, σκορπώντας χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Ακόμη, ένα Παγοδρόμιο στη λίμνη του κήπου, ένα Carousel κι άλλες εκπλήξεις, θα προσφέρουν σε όλους μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Χιλιάδες χρωματιστά λαμπιόνια, στολίδια, ήρωες από χριστουγενιάτικα παραμύθια, ο Άι Βασίλης και τα ξωτικά, θα συμπληρώσουν το γιορτινό σκηνικό.

Ο Δήμος Λαρισαίων προετοιμάζεται πυρετωδώς για μια ακόμα σπουδαία διοργάνωση, που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς σε όλη την Ελλάδα.

Πάρε μέρος κι εσύ στη γιορτή

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων καλεί κάθε καλλιτέχνη, καλλιτεχνικό σχήμα, ομάδα, σύλλογο, εργαστήρι, φορέα που επιθυμεί, να συμμετάσχει και να συνδράμει με τις δυνάμεις του και τις ιδέες του στη γιορτινή ατμόσφαιρα του κήπου των Χριστουγέννων.

Αποστολή προτάσεων: [email protected]

Επικοινωνία: 2410 614449, 9 πμ – 2 μμ καθημερινές

Καταληκτική ημερομηνία: 6/11/2017

Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων

Μύλος του Παππά, Γεωργιάδου 53.

Keywords
Τυχαία Θέματα