Χιλιάδες παιδιά εξέτασε η Κινητή Οδοντιατρική Μονάδα της Περιφέρειας

10:59 10/5/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Περισσότερα από 7500 παιδιά σε ολόκληρη την Κρήτη έχει εξετάσει η Κινητή Οδοντιατρική Μονάδα της Περιφέρειας Κρήτης τα τελευταία δύο χρόνια. Στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο 17ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου, παρουσιάστηκαν ενδιαφέροντα στοιχεία για την στοματική υγεία των παιδιών και οδηγίες σε θέματα που αφορούν στον τομέα της πρόληψης.

Στην εκδήλωση που είχε θέμα «Στοματική Υγεία των παιδιών

και λειτουργία-προσφορά της Οδοντιατρικής Μονάδας της Περιφέρειας Κρήτης» συμμετείχαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Για το θέμα μίλησαν ο γραμματέας του Οδοντιατρικού Συλλόγου Γιάννης Σμπώκος Γραμματέας του Οδοντιατρικού Συλλόγου , και ο οδοντίατρος της Μονάδας Νίκος Βαρούχας.

Στις προοπτικές της μονάδας αναφέρθηκε στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης και υπεύθυνος της οδοντιατρικής μονάδας Γιώργος Πιτσούλης. «Είχαμε δώσει λόγο τιμής ότι η μονάδα δε θα σταματήσει ποτέ να προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες της στα παιδιά της Κρήτης. Ευχαριστούμε δημόσια το επιστημονικό προσωπικό, την υπηρεσία της διεύθυνσης υγείας της Περιφέρειας για την υποστήριξη, αλλά και τους εκπαιδευτικούς που είναι αρωγοί στο σημαντικό αυτό έργο που επιτελείται και αφορά την στοματική υγεία των παιδιών μας», τόνισε.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χιλιάδες, Κινητή Οδοντιατρική Μονάδα, Περιφέρειας,chiliades, kiniti odontiatriki monada, perifereias